Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

laska zdzira a facet co?

Polecane posty

Gość babcia komicznego
ale jo to już traca nadzieja. czosem myśle ze ten chłopok to kiedy weźmia i nasro koło komputera bo tak się łoderwoć od foruma ni może :(

Gość DariuszDarmy
"każdy kija ma dwa końce" ale jest roznica miedzy facetami i kobietamy i dlatego tak sie mowi ze jak kobieta miala duzo partnerow to d**ka (przepraszam) i jak facet to "udalo ci sie". Ja tylko odpowiadam na pytanie pod dyskusja. Zgodze sie ze faceci tez powinna sie szanowac ale niestety kobiety musza sie pilnowac wiecej bo wybor czy bedzie akcja nalezy do was. Wy macie w tym przewage.

Gość DariuszDarmy
"Jednym słowem wynika, że faceci moga miec potrzeby seksualne i to jest ok, a kobiety nie. I już." Nie, tylko roznica jest, kobieta jak by chciala to moze miec kilka na noc, facet nie, czy to jest trudno zrozumiec ze tak niestety jest.

Gość łona
a mnie moj wziął cnotliwa i najpierw szanował, chwali sie a juz podczas pierwszej ciąży polecial na inne.. sk......

Gość o jezu..
wlasnie...jejku, ale balaganu narobilam tym topikiem :( a ja chcialam tylko powiedziec ze kazdy sie szanowac powinien nak jak haris pilton napisala...a kobiet jest wiecej na swiecie wiec zawsze wyjdzie ze faceci wiecej zalicza od nas :P

Gość łona
niekoniecznie.... wielu wystarcza własna graba

Gość o jezu..
ale jest roznica miedzy facetami i kobietamy i dlatego tak sie mowi ze jak kobieta miala duzo partnerow to d**ka (przepraszam) i jak facet to "udalo ci sie'' no wlasnie dlaczego tak jest????to jest niesprawiedliwe

Gość babcia komicznego
patrzajta a mój wnusio 34 loteczek juże i potrzeb u niego erotycznych jo z dziodkiem nie widziołach :( jo nie wiem co z tego wyrosło, już zmorszczek pod ślipiami dostoł, zblodł juże, a ślipia to jakeś takie aż przeźroczyste łod tego komputera. o, i albo se strzela do łobiektów uciekających w tym komputrze albo na forumie wiela bzdur klepia. same utrapienia momy. tako marylka kiedyś się po wsi kręciła. zaprosili my z dziodkiem marylke do komiczne na randke. posadził ją przy komputrze i na forumie se godol. dziołcha więcy nie przyszła. teraz takum Zenke łod Kopcińskich, siostre Tadzika znaczy się momy na łoku, ale nie wiara już ze coś z tego będzie. wnusio nie sposób się od foruma oderwoć :(

Gość DariuszDarmy
Jest sprawiedliwie bo wy nie musicie meczyc sie z szukaniem kogos na seks jak wam sie chce.

a ja nie rozumiem tego szanowania sie... wole kobiete, ktora miala wielu facetow, bo nie będzie jej ciekawilo jak to jest z innymi... dla mnie 26 dziwice, jakies 30 letnie rozwodki, ktore dotychczas tylko z mężem, to materiał własnie na taką, ktora nogi rozkłada przed kazdym... jesli ktos wielu rzeczy w zyciu sprobowal, to sie 10 razy zastanowi, zanim udany zwiazek zniszczy.. pocztajcie te posty na forum... wszystkie chętne mężatki, to takie ktore sa z facetem 8 lat, w tym 2 po slubie i maja 27-30 lat... dlaczego? bo nikt ich nie przerżnął dobrze i chcą tego doswiadczyc... facetow to samo dotyczy, ale ja pisze o kobietach, bo to znimi sypiam...

Gość babcia komicznego
boze widzisz i nie grzmisz ???! wnusio a gdzies ty takie hece się naczytoł ze tera powtarzosz ? w tym internecie takie bezeceństwa żeś widzioł ? ty synek już nie godoj tylko leć po Zenke niech nogi rozkłada i się spełniaj synek bo my z dziodkiem juz patrzać nie możemy na twoje zmarnowanie :(

Gość o jezu..
Dariusz Darmy=> juz to widze jak idziesz ciemna noca padniety i wyczerpany po ciezkich, nieudanych poszukiwaniach kobiety do lozka ;) przepraszam ale co za bzdury piszesz...tak, jak bede napalona dzis wieczorem a nie mam faceta to wyjde na ulice i zaczepie pierwszego lepszego lumpa, jestem pewna ze sie zgodzi :P

Gość DariuszDarmy
Haris Pilton, To nie ja mam problem z znalezeniem, (ciekawe jak ty wygladasz skoro zaczelasz na temat wygladu), nie, ja mowie ogolnie, i zadna z was nie przyzna sie ze tylko musicie wejsc do baru, i juz wiecie ze na was ma ochote prawie kazdy facet, wiem ze tylko na seks ale wystarczy jak ktos tego tylko szuka. Dla faceta jest innaczej, jak nie jest to popraw mnie, gdzie sie pomylilem z moja teoria?

komiczne ---------> ja jestem jak najbardziej za tym, aby zbierac doświadczenia sexualne ale chyba jest róznica między kobieta która była w kilku związkach, być może miała też kilku partnerów sexualnych przelotnych, ale robiła to wszystko świedomie, z zachowaniem zasad higieny a kobieta która uprawia sex głównie w toaletach publicznych, pod wpływem alko, z każdym chętnym dla mnie kobieta taka nie szanuje się i mężyzna który korzysta z takich usług jest tak samo żałosny

kobiete do sexu znalezc jest tak samo latwo jak i kobiecie faceta... nie ma znaczenia - tylko, ze babka musi lepiej wygladac a facet jeszcze dobry bajer wstawic.... po prostu decyduja inne czynniki, ale poziom trudnosci jest ten sam

Gość DariuszDarmy
o jezu.. , widzisz tu jest problem, nie mowie ze tak robisz, ale jako kobieta masz taka mozliwosc, masz przewage. Mowimy ogolnie o kobietach ktore zaliczaja facetow.

\"a kobieta która uprawia sex głównie w toaletach publicznych, pod wpływem alko, z każdym chętnym dla mnie kobieta taka nie szanuje się i mężyzna który korzysta z takich usług jest tak samo żałosny\" ale to zwykłe kurvy są, ktore potwierdzaja sobie swoja atrakcyjnosc przyjmujac w siebie nasienie kazdego, kto tego zapragnie.. ale najgorsze, za takie są najczesciej cichodajkami - tzn z zewnątrz nie widac z kim mamy doczynienia

Gość babcia komicznego
a widzita jak wnusio łobcykany w teorii? siedzi w tem internecie to trocha się naczytol :) ino nie wiadoma kiedy tom Zenie przeleci coby i praktyka jakowaś była :(

Gość DariuszDarmy
Nie zostawiaj mnie samego z Komicznym, boje sie :)

Gość o jezu..
a co z facetami ktorzy zaliczaja kobiety? moze Tobie sie to nie przytrafilo ale nie jak fajny facet wchodzi do baru to jak to ladnie powiedziales mnostwo kobiet tez moze miec na niego ochote a on sobie wybierze te ktora mu odpowiada i hop do kibelka! i nastepna nocka to samo! i nastepna tez!kolorowe zycie i nikt go nie skrytykuje za to!

Gość do komiczne
chlopie mówiłeś ze co 10 minut piszesz a ja patrze ze co minute i co dwie hahaha i tak od rana do wieczora codziennie. to kiedy ty pracujesz ? chyba w boże narodzenie hahah

Gość DariuszDarmy
Komiczne, jak jest tak samo latwo dla facetow, to wijdz na ulice i wystaw gola noge, napewno od razu 20 samochodow zatrzyma sie i zapyta cie "dokad chcesz jechac" :)

Gość pośredniak UP
zapraszam komiczne do rejestracji

Gość DariuszDarmy
o jezu.. NIe wiesz o ile mylisz sie, wlasnie mialem latwo i dlatego znam sie na tym. Jak bylem mlodszy to z kolega chodzilem tylko w jednym celu noc po noc do baru i udawalo mi sie. Podsumowanie i zdanie moj o kobiet sie nie zmieni, wam jest latwiej.