Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rumieniec

Brak mi pomyslu na temat...

Polecane posty

Gość rumieniec

Mam prośbę do Panów jak i do miłych Pan. Chciałabym w jakiś sposób zaskoczyć dziś lub jutro mojego męża. Wiem ze to co napiszę niektórym z Was wyda się śmieszne bo są to rzeczy które kobiety dla swoich Panów robią na co dzień. Nie jestem pruderyjna, nie mam zahamowań przed jakimiś nowościami w sferze seksu ale to mnie przeraża! Myślę o tym by ubrać się jakoś inaczej, bardziej wyzywająco, seksownie i zachęcić go do seksu. I kurcze nie wiem jak to zrobić żeby dla niego było to zaskakujące - pozytywnie a dla mnie w miarę komfortowe bym nie czuła się zbyt skrępowana? Rety ale namąciłam, zrozumieliście o co mi chodzi?

Gość rumieniec
Dodam, że rok temu przebrałam się za kaczora donalda, ale to go nie podnieciło:( Nie wiem, co mogłoby być fajniejsze:(

Gość kkkjjj
"nie jestem pruderyjna , nie mam zahamowań , ale to mnie przeraża" ???

Gość rumieniec
kkkjjj - tak własnie tak, wiem że trudno w to uwierzyć ale tak mam... niestety. Podszywaczu - myślę że kaczor donald faktycznie by go nie ruszył. Nie szkoda Wam czasu na dopisywanie takich bzdur? No tak ale przecież nie każdy potrafi napisać coś sensownego...

Gość kkkjjj
Hmmm ale na tak sformuowane pytanie nie da sie odpowiedzieć;) Ja nie mam pojecia , co dla Ciebie oznacza "bardziej wyzywajaco" i co to moze być cos innego nie znając standardu .

Gość co to za idiotyczne
jeszcze stanie w płomieniach a on będzie stał i patrzył

Gość rumieniec
no wiesz,nie takie klasyczne ubranie typu spodnie, spodniczka itp. Ale wiesz z tym sobie poradzę bardziej potrzebuję rady jak to zaaranżować. Konkretnie - wraca z pracy, wchodzi do domu, przebiera się idzie się myć i co dalej? Co ja powinnam zrobić i kiedy? Czy już mam byc ubrana w to coś ? Może nie bo od razu to zobaczy, no chyba ze mam go "atakować" jużna wejściu?

Gość kkkjjj
Jak to rozegrac powinnas sama najlepiej wiedziec , moze byc w lekkim szoku jak sie tak na niego rzucisz w "tym czymś" w drzwiach , a moze być zachwycony ;) Ale taka wersja light - "to coś " dobrze gdybys miała na sobie - delikatnie ukryte pod warstwa wierzchnia - nie ma cudu - działaja pończochy , gorset (niekoniecznie wydanie kurewskie - moze byc nawet całkiem grzeczny ) . Mozesz delikatnie zagaic ,ze chciałabys mu cos pokazać . Ale jedna rzecz - musisz się w tym dobrze czuć wtedy sama bedziesz miała radoche . Lub witasz go w drzwiach w szlafroku - "wyszłam spod prysznica" :D - A pod spodem - patrz wyzej ;)

Gość rumieniec
Bardzo interesująca podpowiedz, a wiesz sama myslałam o ponczochach itp. Dziekuje za rade. Gdybyś jeszcze mial jakis pomysl to prosze napisz. Dziękuje

Gość owszem tak
Włóż rajtuzy. Takie z gigantycznym klinem. Na pewno nie pozostanie obojętny

Gość pajacccc
pajac- jesli nie potraficie doradzic dziewczynie nic sensownego to po jaki kij sie wypowiadacie?