Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może wiecie

czy są jakieś tabletki

Polecane posty

Gość a może wiecie

które rzeczywiście hamują proces wypadnia włosów lubgo zmniejszają. am na myśli takie cud jak: revalid, merz special, anacaps, silica i co tam jeszcze można nabyc w aptekach za czasem sporą kasę.. odpowiedzcie szczerze

Gość wszystko zależy od przyczyny

polecam ampulki radical;) oraz do tego tabletki radical;) mi bardzo pomogly;) wlasnie skonczylam opakowanie i jutro lece po nowe;) bo kuracja musi za kazdym razem trwac miesiac zeby byly lepsze efekty;)

Gość a może wiecie
właśnie kupiłam szmpon i taki tonik radical oraz odżywkę wax, a przyczyny? W moim przypadku jest ich sporo - odstawienie tabletek anty, antybiotyki, schudnięcie, stres, zabiegi fryzjerskie.. właśnie obcięłam moje długie włosy :-(

ja tez probowalam wszystkiego bo ciagle tzn co 4 miesiace farbowalam wlosy i prostowalam je prawie codziennie mialam tak rzadkie i zniszczone wlosy ze nie da sie opisac. najlepsze do odnowy wlosow sa ampulki bardzo dobrze odzywiaja wlosy. ja tez kupilam wax ale mi wcale nie pomogla;( dopiero radical mi pomogl. fakt efekty bylo widac dopiero po 2 tygodniach. do tego uzywam jeszcze jedwabiu do wlosow.

Gość uugugfg
a masz włosy tłuste czy raczej suche?? jesli tłuste to z krzemem albo siarką a jak suche z kwasami omega. jesli jestes po 40 -tce to merz special. do tego zdrowa dieta i kuracja porządna 3!!! miesięczna: suplementy + szmapon (tłuste szampon+tonik np), suche (home institut do włosów wypadających chyba z wiciokrzewem)+ dobra maska i np ampułki (mio pomagała joanna mimo iz neidroga ale niestety mocno ściagają kolor z wlosów, zreszta te szampony do tłustych tez mogą).

Gość uugugfg
szampon do tłustych np neril czy dermena

Gość a może wiecie
no o nerilu sporo czytałam.. boję si.ę tego wypadania na początku.. na razie mam radical, zobaczymt, a włosy ma raczej suche, ale ostatnio trochę się przetłuszczają, choć na końcach są szorstkie

Gość uugugfg
neril sie nie nadaje do włosów tłustych u nasady i suchych na końcach bo mocno wysusza... chyba ze bedziesz go uzywac nie do kazdego mycia głowy tylko co2-3... ale czy wtedy jest sens - nie pamietam co zaleca producent... ja mam teraz ten home institut i jest bardzo dobry - nie przetluszcza, nie wysusza - włosy mniej wypadaja. uzywa sie go 2 razy w tygodniu. a ja niestety musze myc głowe najczesciej codziennie i wtedy mam problem czym umyc co by nie poszkodzic sobie. myłam hipp ale on jednak wysusza mi włosy a reszta to badziewia z sls bez zadnych porzadnych składników (ten leczniczy tez ma sls ale ma inne fajne składniki) ... szkoda gadac