Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa8

dziewczyny jaką sukienke na wesele ubrać jak mam dosć szerokie biodra

Polecane posty

a reszta jest ok?pomóżcie jakbyście gdzieś coś widziały poprosze o linka dziękuje!!!bo zalamanie przechodze!!!!!bo sie odchudzam a z tylka mi nie schodzi masakra!!!

Gość motorola
hej masz w tym sezonie akurat szczescie bo lansowane sa takie figury jak twoja .ubierz sukienke ktora wyeksponuje dekolt a ku dolowi bedzie rozszerzana w talii koniecznie musi byc paseczek wstazeczka lancuszek lub cos co odwroci uwage od bioder a uwidoczni talie

DZIEWCZYNY DZIęKUJE WAM!!! bfjdkn TAM JEST TAKA NIEBIESKA ZAJEFAJNA ZMIESZCZE SIE DO NIEJ łADNA!!!

Gość przesadzasz kolego
kochana ja bralam slub w szostym miesiacu ciazy i mialam tak szyta sukienke.rewelacyjnie wszystko zakryla i brzusio i dupsko, ktore mi sie rozroslo, wiec tylko taka polecam

DZIEWCZYNY PORAżKA TA NIEBIESKA CO MI SIE PODOBA MA PLECY ZA BARDZO GOłE I STANIKA NIE DA SIE UBRAć POMOCY!!!!!! MACIE MOżE JESZCZE JAKIEś LINKI BLAGAM A WSELE ZA PółTORA TYGODNIA!!!

przesadzasz kolego A NA ALEGRO NIE SPOTKAłąś TAKICH SUKIENEK BO JA TAM SZUKAM!!!

Gość przesadzasz kolego
wiesz, ja mieszkam w anglii wiec nie przegladam allegro, bo i tak nie przysla. wiem ze maja takie sukienki w hm i mango tutaj w anglii, a te sklepy sa rowniez w polsce. ostatnio jak bylam w Polsce to widzialam podobne w takim sklepie ktory nazywal sie villa nova czy cos takiego,

kasia2020 dziękuje tylko że wciągu tygodnia to z bon prixa mi nie przyjdzie a na tyma llegro szukam szuka i nic!!!