Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa8

życie na fali!!!ogląda ktoś ten serial???

Polecane posty

Gość just let me cry
oczywiście, że tak i to już od dawna :) szkoda, że są tylko 4 serie i ta 4 seria ma tak mało odcinków :(:( 😭 zwłaszcza, że moim zdaniem ostatni sezon jest najlepszy, głównie dzięki parze Taylor&Ryan x333 Oni są świetni!

Gość sialalala
zgadzam sie ta para lamie wszelkie konwenanse :) poczatkowo jakies 3 moze 4 pierwsze odcinki byly dosc dziwne, smutne i wogole brakowalo Marissy ale teraz jest swietnie i zapomnialam ze taka wogole byla :)

Gość just let me cry
mi w ogóle nie było smutno (no może tylko jak widziałam smutna minę Ryana :( ) , bo nigdy nie lubiłam Marissy... Może to przez aktorkę, którą ją grała, nie wiem... (ona jest bardzo sztuczna :o ) W kazdym razie nie rozpaczałam jak ją uśmiercili. A Ryan, dzieki Taylor szybko się pozbierał po smierci Marrisy, od razu pojawił się usmiech na jego twarzy:) (i na mojej przy okazji też, bo Ryan/Ben ma rozbrajający uśmiech :) ) Jestem po prostu zafascynowana tą parą i ubolewam nad tym, że tak krótko będę mogła oglądac ich razem... :(:(:(

Gość moniquee
zgineła w wypadku samochdowym jak jechała z Ryanem, jej były chłopak Vollchlock (czy jak mu tam było :D) był na nią wsciekly ze z nim zerwała itd. no ich gonił, samochod Ryana i Marissy wpadł w cos (nie pamuetam juz dokładnie :o zderzyli sie z tym debilem chyba) i Marissa nie wyszła z tego żywa...

Gość just let me cry
swoją drogą jej śmierc była taka nieoczekiwana, jak to przeczytałam w necie byłam w cięzkim szoku i w ogóle w to nie wierzyłam, a jednoczesnie ciszyłam się bo nie mogłam juz zniesc widoku wiecznie naburmuszonych i przymulonych Marissy i Ryana, teraz on przynajmniej jest często usmiechniety... odżył przy Tay :)

a czy teraz emitują ten serial? dajcie znać ja ostatnio oglądałam na tvn7 ale nie wiem który seson

Gość just let me cry
tak, emitują, tylko niestety nieco się spóźniłaś :P, bo w poniedziałek jest już przedostatni odcinek... :(:( 😭 na tvn o 14.15 ... na tvn7 tez się parę razy załapałam i o ile pamietam, oni chyba puszczali 2 sezon/

Gość Fan Marissy
Marissa była The Best!!!!!!! Szkoda,szkoda.Ale jest na szczęście Summer i to ona sprawia,że jeszcze to oglądam.Nie jest to Marissa,ale......

Gość just let me cry
popieram :classic_cool: Dziś ostatnio odcinek 😭 Jak ja to przeżyję?! Poryczę się, no poryczę, pierwszy raz z powodu zakończenia emisji serialu! Już wczoraj miałam łzy w oczach, jak skończył się odcinek :( Toż to tragedia.

Gość just let me cry
ostatni'

just let me cry BłAGAM OPOWIEDZCIE MI DZISIEJSZY ODCINEK!!!KUźWA JA DO LEKARZA Z DZIECKIEM I TO O 14 15 NIE ZDążE WRóCIć CHYBA SIE PORYCZE!!!

Gość zemr
ci co układaja program w tvn sa chyba debilami!!! bo to film nie tylko dla mlodziezy (zreszta najlepszy serial na tej stacji)i oni go daja o takiej porze, ze ja laska 27 lat kiedy mam go ogladac - rano? -wstaje do pracy a koncze po 15 ej i oi nie mam szans ani rasno ani pozniej zobaczyc swoich ulubiencow. nienawiedze takiej bezmyslnosci!!! kocham ten film i plakakalm 2 tyg po tym jak zakonczyla go emitowac tvn7!!!!

Gość huken
a powiedzcie mi skad bierzecie napisy?? do odcinkow??

Gość just let me cry
oh czyli nie tylko ja płaczę z tak "błahego" (wg mojej mamy ;) ) powodu ;) Ech, współczuję Wam dziewczyny, naprawdę... na szczęście ja mam dziś wolne, więc obejrzę... to jakiś cud... heh :D A, że ludzie z tvn to debile, nie od dziś wiadomo ;) zawsze po 14. puszczają najlepsze seriale, które przeznaczone są przede wszystkim dla młodych osób... więc kto ma im to ogladac o tej porze?! I oni się dziwią, że te seriale mają niską ogladalność? Jakby tak puszczali np. o 20. to oglądalność od razu by im się podniosła o kilka milionów... ale do tych idiotów nic nie dociera:o Oczywiście, że wam opowiem... ale jak wiadomo to nie to samo :( ale przeciez zawsze mozecie ściągnać sobie z internetu... polecam forum http://theocforum.pl - tam znajdziecie linki do wszystkich odcinków... i z napisami, i z lektorem, co tylko chcecie :) Buuuu.... To nie moze byc ostatni odcinek!!! Wszystko przez tych @%$$^$%##@!&^* Amerykanów 😡

Gość gjjjyu
własnie!!!!!!!!!!! godzina emisji jest beznadziejna, mogli by piscis o 18 albo 20 a tak o tej porze leca głupi detektywi i w11 - a tego nie cierpie!!!

Gość agisa
ja nie oglądałam 3 serii a widziałam 4. Czy ktoś może mi streścić co bylo w 3? Co się stało po tym jak Marissa zastrzeliła Treya? Bardzo proszę. Po ostatnim odcinku każdej serii płakałam:) a najbardziej po 4

uważam że w tym serialu super sprawą jest muzyka ... poprostu genialne piosenki .... np. plecebo w 1 odcinku 4 serii kiedy Ryan myje ręce .... super piosenka ;) a Wy co myślicie?

Gość sylwia0404
o, tak muzyka jest świetna!! Mam wszystkie oryginalne soundtracki, ciocia mi przywiozła z Ameryki:) W ogóle to jest cudowny serial, który zawsze poprawiał mi humor, niezależnie od tego czy były smutne czy wesołe sceny... ogladanie OC to była wielka przyjemnosc... i to wyczekiwanie na następny odcinek... ach... szkoda, wielka szkoda, że się skonczyło... ale ten serial na zawsze zostanie w mej pamięci, moze kiedyś puszczę go swoim dzieciom, (o ile je będę mieć - mam nadzieję, że nie xD :classic_cool: ) to sobie zobaczą jaki świetny serial leciał za czasów mojej młodości :D chlip... aż łza w oku się kreci 😭 Ogólnie, uwazam ze amerykanskie seriale są najlepsze, polacy nie powinni sie brac za seriale, albo twórcy np. mjm powinni popatrzec sobie własnie na np. OC, to bym im się łyso zrobiło... bo co w takim mjm się dzieje? NIC. OC to jest serial!!! pozdrawiam wszystkim fanów O.C., pamiętajcie o tym serialu, błagam! ;)