Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Franka20

Podaba wam sie moja stronka i fotki?

Polecane posty

Gość Franka20
a kuku---> ok sa rozne gusta...

no tak, jak najbardziej , ale pochlebnie to Ci chyba nikt jeszcze nie napisal ;)

Gość Franka20
No nie napisal i co? Mam sie przejmowac? hahaha musialabym byc naprawde....;)

Gość Franka20
Tu moze nikomu sie nie podobaja (komentarze o obwislych cyckach juz omiine) ale pod niektorymi zdjeciami sa pochlebne komentarze, wiec a jednak...

a to Twoja sprawa czy sie bedziesz przejmowala czy nie , najprawdopodobniej to nie Twoje zdjecie ;) to dlatego ;)

Gość Franka20
A ty sie przejmujesz opinia z tego forum? Jesli tak to wspolczuje! A czy to ja czy nie ja to nie mam zamiaru ci nic udowadniac, bo tak naprawde to mi nie zalezy czy mi wierzysz czy nie, chcialam tylko opini i tyleeee.

ja swoich fotek nie wystawiam bo mi niczyja opinia nie jest potrzebna to raz , a dwa , wcale nie prosilam o jakies wytlumaczenie ale Ty chyba czegos oczekiwalas wystawiajac te fotki ;) jak juz powiedzialam to Twoja sprawa i moje zdanie tez znasz 🖐️

Gość Franka20
Juz nawet nie chodzi mi o przejmowanie sie opinia o fotkach tylko tak ogolnie, znam troche to forum i juz inne zdanie moze pociagnac za soba ocenianie ludzi czesto negatywnie. Napisalas, ze nie przejmuje sie, bo to pewnie nie moje fotki. A wystawiajac fotki zdaje sobie sprawe ze nie kazdemu moge sie podobac. NIe oczekuje pochwal.

mnie tez sie nie podoba, sorki. Jedno zdjecie jest btylko fajne, nie wulgarne- to zatytułowane \"czy te oczy moga klamac\" reszta moim zdaniem załosna Moze Frania powinnas zmienic kolor wlosow na bardziej naturalny blond? ten az razi żółcią. i moim zdaniem nie pwoinnas uzywac tej wsciekle rozowej szminki pozdrawiam