Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hymekkk

Ogłaszam Nabór do Elity Forum!!! - Ważne

Polecane posty

Gość Hymekkk

Wystarczy wypełnić kwestionariusz. a) rozmiar biustu (cycków) b) waga (ile kilo) (ile waga pokazuje) c) łykanie tak / nie d) anal tak / nie e) zakupy robię w .................... f) p. ż. tak / nie g) stosunek do rywalizacji eurodeputowanych Polski i Niemiec o stanowisko przewodniczącego komisji polityki zagranicznej h) krótkie uzasadnienie (niby czemu macie się w elicie znaleźć) dziękuję PS komora spalania dla odrzuconych w pok. 314

Gość Hymekkk
Może sam zacznę :) a) rozmiar biustu (cycków) A b) waga (ile kilo) (ile waga pokazuje) 97 c) łykanie tak / nie oczywiście że tak d) anal tak / nie oczywiście że tak e) zakupy robię w .................... biedronce f) p. ż. tak / nie tak g) stosunek do rywalizacji eurodeputowanych Polski i Niemiec o stanowisko przewodniczącego komisji polityki zagranicznej nie interesuję się tym h) krótkie uzasadnienie (niby czemu macie się w elicie znaleźć) bo jestem świetnym kochankiem. Wszyscy moi partnerzy byli zadowoleni

a - 72 b - 54 c - nie d - nie e - tylko markowe ;] f - ? g - ? ocb? xDD h - bo jestem super boska i powinnam byc w tej elicie xD

Gość Palec z Odb
Sprawa Elity posuwa się do przodu. Jest już kilka ciekawych postaci Odnosnie wagi (to co powiedział ojciec dyrektor) - waga ile kilko ( dotyczy ile osoba podaje, a obok ile na prawde ma Art.1 Pkt. 1 osobom ubiegającym się o status członka niepełnego (zakres zadań: wynoszenie śmieci po Elicie, mycie garów etc.) przysługuje wyjaśnienie skrótu p.ż.

Gość Palec z Odb
p.ż. - to może skrót - pijesz żubrówke???

Gość qualek
albo pachniesz żonkilem??

Gość Hymekkk
Hehehe byś się mój drogi przyjacielu zdziwił kim jestem. Kto wie co byś wtedy powiedział. Nie ujawiam swojej tożsamości naumyślnie. Take prawde ;P

Gość Hymekkk
A tak wogóle nie wypowiaj sie na temate, skoro nie możesz :-O:-O Take prawde :-O

Gość Hymekkk
brandzlowanie mojego małego zdewastowanego zwisa ostatnimi czasy jakos mniej mnie cieszy czyżby to początki demencji czy końcówka mojego nędznego i żałosnego bytu???:O

Gość Hymekkk
raczej demencji - takom rzekł :-O PW - nie boge sie zdekonspirowac jeszcze , dopiero coi założyłem temate :-O

Gość was was was was was
A)nie powinno cie to obchodzic B)o polowe mniej niz twoj stary C)to chyba twoja matka d)najwyzej wsadze ci tam ogorka e)lump f)d. p. g)i tak nie zrozumiesz h)a ##uj mnie twoja elita obchodzi. mam swoja wlasna

Gość kociiiiiim
dobra niech będzie :P a). mieszczą się w dużej dłoni.. b). 100 kg :P c). tak d). tak e). w sex shopie najczęsciej :D f). nie

Gość pż=płeć żeńska

Gość gość
Chciałabym sie zapisac do elity:)a) rozmiar biustu (cycków) 75 Cb) waga (ile kilo) (ile waga pokazuje) tera pokazuje 54, ale nie robiła ja dzis kupy:)c) łykanie generalnie łykam wszystko, co nie ma konsystencji nieściętego kurzego białka:)d) anal niee) zakupy robię w ....................sklepie tuż za rogiem;)f) p. ż. no jasne, że tak:Dg) stosunek do rywalizacji eurodeputowanych Polski i Niemiec o stanowisko przewodniczącego komisji polityki zagranicznej - stosunek analny :classic_cool:h) krótkie uzasadnienie (niby czemu macie się w elicie znaleść) bo tak 😠

Gość pliskaa
niech mi to ktos przetlumaczy PROSZE I’m being pulled into the fire it’s a toxic flame I’m too close And there’s a good chance that I won’t get away And I need it going into the daylight (...into the day) And I’m lookin’ for it into the night (...into the night) And then I think about it And I can’t live without it You’re tellin’ me that that’s alright Can’t give it up Can’t get enough When you’re tellin’ me the White lies champagne Yeah it’s gettin’ rough And i wanna to know If i’m addicted to your White lies in vain Don’t go I tell myself that I’m not really hooked on you But I know If I stay then the use will become abuse When I’m trying hard to break the fever (...into the day) And the medicine just won’t take (...into the night) And then I think about it And I can’t live without it You’re tellin’ me that that’s alright Can’t give it up Can’t get enough When you’re tellin’ me the White lies champagne Yeah it’s gettin’ rough And i wanna to know If i’m addicted to your White lies in vain

Gość wali tu królikiem
prosze tu nie śpiewać

Gość wali tu królikiem
Codziennie tasuje sie pod Grzesia z Big Brothera :classic_cool:

Gość Wali tu Królikiem okrutnie
W Big Brotherze nie ma zadnego Grzesia ty Buraku!!

Gość wali tu królikiem
Wybaczcie, tasuje sie pod video z nim 24/7 i przez to zapomniałem na niego głosować. Od dziś zaczynam ostre walenie pod Adriana :classic_cool:

Gość tak na słodko
Elit się nie wybiera elity same się tworzą Mówię to Wam ja Elitarna i wyjatkowa

Gość Pytajacy John
No ale skąd tutaj plebs ma wiedziec kto jest z Elity?? Jak szara masa moze odróżnić członków elity? Moim zdaniem powinno byc to jakoś uregulowane

Gość tak na słodko
wystarczy zachowywać się jak Elita oczywiście na czarno, bo pod poamrańczowym płaszczykiem cała elitarność flaczeje