Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobic_24

Co to było ????

Polecane posty

Gość co ja mam zrobic_24

Ostatnio nie układa nam sie z moim facetem:( kłócimy sie....ja zawsze ustępuje bo on jest silniejszy psychicznie niz ja. Ostatnio pokłócilismy sie juz nawet nie wiem o co, chyba poszło o kolor mojej bluzki ( bo znów kupiłam ciemny a on mnie namawia do jasniejszych kolorów)no nie wazne, taka głupota......wieczorem poszłam sie wykapac ale nie przebrałam sie w pizame tylko w taki dres ciepły....mój P zaczoł sie do mnie zblizac ale ja po tej kłótni nie miałam na nic ochoty. On jest zdania ze ja moge nie miec ochoty ale jesli chce zeby było między nami dobrze to po prostu MUSZE jakos go zaspokoic...niby mówi to w zartach ale mnie to strasznie denerwuje:( zaczoł mi rozpinac bluze a ja go odpychałam...wtedy dostałam od niego lekko w policzek ....zatkało mnie, nigdy tak sie nie zachowywał, wystraszyłam sie i juz nie protestowałam:( co ja mam zrobic, pomózcie mi:(

zostawic drania, albo przynjamniej jemu zadac pytanie co to było... moim zdaniem pozwalasz mu na zbyt wiele i On zdaje sobie z tego sprawę... nie chcesz, On żartuje, to jest jeszcze do przyjęcia, nawet jeśli jest w złym guście... ale nie chcesz, a On (nawet lekko) Cie uderza?? a później robi swoje?? a Ty pewnie nawet juz póxniej nie protestowałaś, to jest przyzwolenie i On zdaje sobie sprawę z tego, że Twoje nie tak naprawde jest zbyt słabe... a nie , znaczy nie!!! ale dopóki Ty tego nie zrozumiesz On też nie bdzie się nawet nad tym zastanwaiał...

Gość szukam pracy cholera no
ja pierdole.... odejdz... chociaz na kilka dni! nie odzywaj sie!!!! unikaj... zostaw dupka!!! nie daj sie!

Gość jaka typa
moze po prostu mu daj....????

Gość co ja mam zrobic_24
nie protestowałam bo sie go boje:( w sumie nie wiem jakby zareagował......zdazało sie juz pare razy ze ja nie chciałam i go odpychałam ale on mnie mocniej przytrzymywał:(nie chce z anim awantur bo wiem ze przegram...

a później jest płacz i zawodzenie... przeciez widzisz jaki jest, i doskonale wiesz, że sie nie zmieni planujesz z Nim przyszłość?? z resztą jakby nie było, to nie byłabym z kims kogo się boję, dziwczyno!!! mozna się posprzeczać, pokłocić , powrzeszczeć na siebie nawet najbardziej zajadle, ale nie bić, przytrzymywać, czy zmuszac do czegoś, albo wprowadzac atmosfery strachu... jak Ty to sobie wyobrażasz?? bycie z NIm?? sama odpowiadasz sobie na pytanie co to było, i sama powinnaś wiedziec co robić...

Gość co ja mam zrobic_24
ale ja w koncu ustąpiłam wiec to nie był gwałt chyba...nie wiem, juz mam dosyc:(

Gość co ja mam zrobic_24
kiedys powiedziałam ze odejde...wysmiał mnie, powiedział ze nikgdy nikogo nie znajde, ze bede sama, ze jestem beznadziejna i głupia i nigdy nie bede zyła z klasą i na takim poziomie jak on:(

Gość jasniej prosze...
a tak na serio...facet, który ma chcice to facet nie obliczalny... a po co masz sie cale zycie zmuszac do seksu z typem, który juz teraz cie bije oblech:/

ustapiłaś, ale nie chciałaś tego jakkolwiek tego nie nazwiemy to jest nie w porządku!! przestań go tłumaczyć faktycznie Twoją wina jest to , że ulegasz, że sie poddajesz, nie masz własnego zdania itd... ale nawet to nie usprawiedliwia Jego zachowania.. Nigdy, przenigdy nie wolno postępowac tak jak On, nawet jeśli jestes słabsza... NIGDY!!! rozumiesz??

Gość jak zaczol
to mósi skonczyc:D

a Ty mu uwierzyłaś , w to co powiedział? mam andzieję, że nie, bo ianzcej sie okaże , że pewnie miał rację Dziewczyno!! to jest znęcanie sie psychiczne... a dopóki nie odejdziesz, nie przekonasz się, że nie miał racji... zacznij w końcu myślec o sobie, i nie wierz w to co mówi ten palant!!

nie mów mu, że odejdziesz, bo skoro tak mówisz a i tak zostanjesz to nie dziwię sie, że facet sie śmieje i Ci nie wierzy... po prostu odejdź jestes na pewno warta kogos lepszego, kogoś dla kogo będziessz wazna, dla kogo będziesz partnerem a nie fajnym dodatkiem Powodzenia!!!

szukac pomocy profesjonalisty, bo sama mozesz sobie z tym nie poradzic. wladowalas sie w niezle gowno. nie bedzie latwo Ci odejsc, ale sprobuj, bo niczego dobrego z takim padalcem nie zaznasz. pamietaj, ze jesli zdecydujesz sie odejsc najwazniejsza bedzie Twoja konsekwencja, w wytrwaniu decyzji. wtedy chocby nie wiem co, nie odpuszczaj. przygotuj sie na ciezka przeprawe, ale musisz ten ciezar w koncu z siebie zrzucic. trzymaj sie! nie masz z nim dzieciaka, to sie pakuj i wynos jak najdalej od tego chlopa. wejdz na topic - molestowanie psychiczne czy cos w ten desen.

Gość co ja mam robic_24
mam nie prowokowac i nie robić problemów tylko robic co karze???

Gość co ja mam zrobic_24
zjadłam z

widzę, że czytasz te rady których nie powinnaś, widocznie tak jest Ci dobrze ludzie radzą odejść, poradzic sie kogoś, pójśc po pomoc, a Ty słuchasz jakiegos prowokatora.. powodzenia Ci życzę

Gość co ja mam zrobic_24
to było pytanie ze zdziwieniem ze ktos w ogóle mógł tak powiedziec..... myslałam bardzo powaznie o tym wszystkim i wiem ze nie bedzie mi łatwo odejsc.....nikt nie wie jaki on jest na serio, wszyscy go mają za anioła.....moi rodzice widzieli go pare razy ale oczywiscie maja o nim jak najlepsze zdanie... nie wiem czy komus powiem prawde jaki jest ale musze odejsc bo wole byc juz sama...

Gość trele mele dudtki
jezeli jestes taka beznadziejna i glupia jak on Ci to pieknie przekazuje, to nastepnym razem zapytaj kolesia czemu z Toba jest? Po co mu taka glupia i beznadziejna...Ty lepiej nogi za pas i uciekaj od zakompleksionego czlowieka...na razie przelewa swoje frustracje na Ciebie w slowach, co bedzie kiedys tego nikt nie wie...

trele mele dudtki ale ten gosc ma racje - tzn ona jest beznadziejnie głupia... bo czy mądra babka nie kopnęłaby tego typa w dupe? tak by zrobiła... zatem taka która nie kopie, jest właśnie beznadziejnie głupia... co było do udowodnienia

Gość trele mele dudtki
komiczne, tak jak juz kiedys na jakims topiku gdzie sie udzielales pisalam, masz od czasu do czasu nieglupie teksty, ale ten akurat jest ciut ponizej pasa...wiesz jak funkcjonuje ludzka psychika? To siedzenie przy takim dupku to zwykle uzaleznienie od sytuacji..niskie poczucie wlasnej wartosci...to nie ona jest glupia tylko jej facet ma ze soba probelmy i to nie male...pierwszym znakiem zeby poznac sie na takich dupkach to teksty w stylu...takiej milosci jaka ja Ci daje nikt nigdy Ci nie da, nikt tak mocno nie bedzie Cie kochac...itp itd....

racja, jestes glupia ale tylko dlatego ze sie na to godzisz i jeszcze go bronisz.... ja nie rozumiem od razu uciekaj od niego, teraz to cie lekko uderzyl a co bedzie jak bedziesz po scianach latac bo cos mu sie nie spodobalo?

Gość mo.nia
zostaw tego faceta! Skoro teraz sobie pozwala na takie rzeczy i widzi, że nie reagujesz i dajesz przyzwolenie, to w przyszłości nie będzie miał żadnych oporów przed zrobieniem Ci krzywdy. Jak Ci naprawdę cos zrobi, to dopiero się ockniesz, że siedzisz w szambie.

Gość co ja mam zrobic_24
łatwo wam mówic !!!! tez takie miałam zdanie o kolezankach które mi sie zaliły ze facet je jakos zle traktuje, wydawało mi sie to cholernie proste a je miałam za wariatki....ale to nie jest takie łatwe...