Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczki sa w kropeczki

mieszkam za granica ale nie jestem szczesliwa. wyjechac czy sprobowac w wiekszym

Polecane posty

miescie?? bo zyjemy w malej dziurze, na zadupiu Skandynawii moja jedyna rozrywka jest praca i kafeteria

mam dobra prace , faceta ale zadnych znajomych

powie ktos cos??

Gość paradka
ja powiem ze tez tak mam mieszkam w niemczech znajomi sa ale troszke dalej jestem sama jak palec a to jest najdziwniejsze ze wkurza mnie to ale od ludzi tez uciekam jak masz szanse wracac to wracaj ja tez bym chciala ale w Polsce nie mialabym za co zyc ....i co ze soba zrobic

Gość paradka
moja jedyna rozrywka to uzalanie sie nad soba

Gość paradka
heee 3 kraje dobre:) ja nie cierpie zmian zaraz sie gubie lubie siedziec na jedym miejscu chocby mi sie pod stopami palilo

Gość paradka
ahhh nawet nie pytaj bardzo ciezko jest malo placa czynsz za mieszkanie coraz wyzszy jedzenie drogie i kupe dlugow sie porobilo a tak naprawde nic nie mam i na nic mnie nie stac kuleje z miesiaca na miesiac

to przez to euro tak sie zrobilo. to byly czasy jak jeszcze marki byly!!! lekarz i lekarstwa 100% za darmo i wyplaty wyzsze! najgorzej mnie wkurza, ze jak sie komus powie, ze w niemczech zle to nie wierza :D

Gość paradka
a bo ludzie mysla ze jak sie jest za granica to raj jest ..nic nie wiedza i nie maja pojecia jak ciezko moze byc

Gość paradka
nie wiedzialam ze taki temat jest dzieki za zaproszenie odezwe sie ide sie kompac i spac jutro znowu robota

no wlasnie prolem taki ze tez za bardzo nie mam do czego wracac

Gość wiesz.....
a dobry mezczyzna i praca to nie wystarczy? Przeciez mozecie wyjsc do pubu i tam kogos poznac i sie zaprzyjaznic z kims.To od Was zalezy jak spedzicie swoje zycie.Wyjdzcie do kina na basen pobiegac.Razem mozna robic wiele rzeczy.Jak chcesz moge sie zamienic z Toba.Ja mieszkam tez za granica mam dobra prace ale jestem sama bez faceta i bez znajomych.Jest ciezko ale jakos daje rade.

Hejka... Ja mieszkam w Irlandii, też zmieniałam adres 3 razy...z tym że cały czas w tym kraju..;) Teraz jestem w mieście gdzie mi się podoba, gdzie mam blisko do pracy, znajomych, sklepów...( mam auto, odległości stają się mniejsze...), ale zanim tu trafiłam Irlandia była dla mnie \'\'karą\'\'... Teraz to co innego...:P Powiem tylko że nie mam zamiaru wracać do naszego kraju... pozdrawiam...

czyli moze wystarczy zmienic miasto???

Gość b iedroneczki sa w kropeczki
jak myslicie??