Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kulaj czukerek

Jestem bezduszna???

Polecane posty

Hej. No to faktycznie, może trochę przegina. Ma gdzie mieszkać. No ale trochę go rozumiem. Chciałby się jakoś usamodzielnić, czy coś w tym stylu. Ile on może mieć kasy? Jakieś zasiłki,itp. Na zarobienie pewnie nie ma szans, więc proszenie ludzi to dla niego jedyna możliwość. Ale. Jeśli chce się oderwać od rodziców i chyba mieszkać samodzielnie (tzn., ze dałby radę), to może byłby w stanie jakoś dorobić. To wszystko zależy od tego, na czym ta jego choroba konkretnie polega i na co mu pozwala, a na co nie. Co do organizacji - nie wierzę w ich konkretną pomoc, ale może i się mylę, nie znam się na tym. Grzybki? Wiaderko i dwie niepełne reklamówki. Mielibyśmy dwa razy tyle, ale cała masa była robaczywych. Ludzi pełno. W moich rejonach zawsze jest dużo grzybów, tu się chodzi o każdej porze.

Witam! Maila otrzymałam,stronę tego chłopaka obejrzę jutro.Zobaczymy,co z tego wyniknie,tzn.czy kupię cegiełkę(ponoć jest taka opcja),czy wyślę mu te 20 zł. Poza tym przemyślę wszystko i jutro odniosę do tego,czy facet przegina,czy nie.....:) Może ktoś jeszcze się wypowie na ten temat.A może ktoś zechce pomóc chłopakowi? ♥♪♫

Po obejrzeniu strony www tego chłopaka mam mieszane uczucia Niby coś tam jest o jego akcjach ale nie do końca rozumiem co to znaczy. Wstrzymuję na razie moje zdanie o nim chociaż kurde no dalej mi się wydaje ze z tym mieszkaniem to odrobinę przegiął.