Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

wieczorne mdłości i nie tylko

Polecane posty

Gość

:/ od jakiegoś czasu wieczorami mam mdłości (np. teraz :( ), wczoraj przez pół dnia było mi niedobrze, a potem również wieczorem. jakieś półtora tygodnia temu miałam półtora dnia biegunkę, właściwie nie wiadomo czemu (chyba że przez żelki :P) od półtora miesiąca rano prawdopodobnie krwawią mi dziąsła :/ przez te mdłości mam fazę, że jestem w ciąży (odpukać) ale biorę tabletki i ostatni okres miałam w terminie... czy mogą to być objawy np wrzodów? bo ostatnio mam ostrego stresa, a słyszałam że wrzody mogą być tego skutkiem :/

Gość taka ja anka
też mam wieczorne mdłości i obsesje, że jestem w ciąży... i też biorę tabletki, teraz mam przerwe, w zasadzie 3 dzien przerwy a okresu ani widu ani słychu.

Gość taka ja anka
a wiesz co to było I opakowanie Yasminelle, wczesniej bralam Yasmin, ostatnio mi lakarka zmienila

Gość AHA....................
To może być ciąża, przecież "poranne mdłości" są poranne jedynie z nazwy. Ale skoro bierzesz tabletki, to nikła możliwość.

Gość a nie brałaś pod uwagę
działania ubocznego tabletek? Przecież to wielka ingerencja w organizm.

Gość taka ja anka
też tak myślę i nie panikuję za bardzo :) poza tym katastrofy by nie bylo gdyby sie okazalo ze jednak, choc chyba jednak wole po kolei, poczkeac spokojnie sobie do slubu i pozniej pomyslec o potomku. A powiedz mi Ciebie coś boli czy tylko masz te mdłości?

nie powinnaś miec mdłości od tabletek, po zmianie tabletek nie ma żadnych jazd, ja brałam Logest raz, było niby bez zarzutu, ale kiedy po roku znowu wzięłam Logest to były koszmarne trzy miesiące, (poza tym jest drogi), teraz biore cilest:}rewelacja ale każda z nas pewnie indywidualnie reaguje natomiast może sie czyms przytrułaś, mdłości plus biegunka sugeruja albo podłoże pokarmowe, albo nerwowe...

Gość Eeeeeeeeeeeeeee
hmm....krwawienie z dziąseł świadczy o jakimś zapaleniu jamy ustnej albo co gorsza szkorbut!!