Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Czy któraś z Was ma bidet w domu?

Polecane posty

przymierzam się do remontu łazienki, zastanawiam sie nad bidetem. Rzeczywiście go uzywacie czy jest zbędny, na zasadzie ze moda przyszła. Reasumując da sie bez niego zyć czy nie, jesli juz ktos sie przyzwyczaił?

Gość .tiku tiku
moj facet uzywa go do plucia podczas zalatwiania sie :o

Gość ja bede miała bidet
ale nie wiem czy bede z niego korzystać:O jak w ogóle sie siada na bidecie? jak na kibelku?

Gość ja mam w domu
przydatna rzecz, moim zdaniem, ale nie niezbędna.

Gość ja bede miała bidet
jak sie siada na bidecie? przodem czy tyłem? czy wszystko jedno jak?

Gość przodem
jak inaczej się umyć...???

Gość a co to jest bidet
a co to jest bidet?

Gość pytanie poważne
można w nim wziąźć przysznic?

my mamy zainstalowany malutki wezyk przy toalecie. podmywamy sie za kazdym razem po uzyciu toalety. tak chyba lepiej bo nie zajmuje miejsca moja znajoma ma bidet ale to tylko u nich stoi tez maja wezyk przy wc.

Gość ale co to jest
pierwsze slysze jak to wyglada??

Gość Ważka26
Niedługo przeprowadzam sie do nowego domu i mąż chciał wstawic do łazienki bidet. Ale wydaje mi sie to niepotrzebne i odradziłam. Ja zawsze obok wc mam chusteczki do przemywania pupy niemowlakom. I po korzystaniu z wc nimi sie przemywam, sa nasaczone wiec sa super.

desperate housewife - mam do ciebie pytanie, bardzo bym chciała taki wężyk, ale nie wiem co dać na końcówkę. Nie widziałam w sprzedaży malutkich słuchawek prysznicowych. No i jak ustawiasz wodę zimną i ciepłą, żeby temeratura była odpowiednia?

ja bardzo bym chciała mieć bidet, ale niestety mieszkam w bloku i nie mam miejsca na niego, a Szkoda :( Używałam go jak bywałam u rodziny w gościach - dla mnie rewelacja !!! Polecam :)

zamiast bidetu, który jednak sporo miejsca zajmuje można zainstalować przy umywalce zamiast zwykłej baterii taką o nazwie bidetta - zysk jest też taki, ze nie trzeba robić kolejnego przyłącza wody

sa rozne, my mamy taki z malusia glowka od prysznica. niektorzy maja tu tylko wezyk bez zadnej specjalnej koncowki. woda ustawiona na zimna ale tu i tak z zimnego leci cieple :) mieszkam w goracym kraju :)

me_36 dzięki za linka, tylko ja mam już baterię do umywalki i nie zmienię jej w najbliższym czasie, bo kosztowała majątek :( Nie wiesz czy samą rączkę prysznica z wężykiem też można kupić, czy tylko w zestawie z baterią?

desperate housewife czyli nie klikasz z Polski :) A ja nie wiem gdzie w Polsce kupić taką właśnie małą główkę od prysznica :( No i z kranu z wodą zimną leci naprawdę zimna woda brrrrr :)

no tak, ale jak ustawię odpowiednią temperaturę wody? Bo pżecież nie będę tego wężyka zakładała na kran za każdym razem :(

Ja mam bidet i uważam,ze to bardzo przydatne urządzenie. Np. rano się w nim podmywam,myję stopy,a dzieciaczki moga w nim myc rączki,jak nie sięgają do umywalki;)

Gość rudaKitka9
można też kupić biobidet. to dosyć wygodne rozwiązanie, jak są wątpliwości co do montowania w łazience oddzielnego sprzętu. no i nie ma problemu z ciepłą wodą w urządzeniu. tutaj można sobie poczytać więcej http://biobidet.pl/systemy-ogrzewania-bidety-elektroniczne Pozdrawiam