Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos22222

j angielski prosze o pomoc w tlumaczeniu!!!!

Polecane posty

Gość ktos22222

Seed Tray Tool Tray Harwest Seeds pollinate Health Set Price sell/ don't sell additionel info available cash trash

skrzynia wysiewna, kiełkownik skrzynia na narzędzia zbierać nasiona/plon zapylić zdrowie ustalona cena sprzedać/nie sprzedać dodatkowa informacja dostępna gotóka/pieniądze śmieci

Gość ktos22222
Wiesz, właśnie kupiłam zestaw młodego rolnika i przywdziawszy kostium Boba Budowniczego z zakasanymi rękawami w rytm mojej ulubionej piosenki "Podaj cegłę" zabieram się ostro do pracy. Przetłumacz szybko, w zamian oferuję wyhodowany przeze mnie w doniczkach szczypior i koperek.

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
siedzissz po tych forach i pierdolisz szukając głupiego - a przez ten czas sama mogłabyś to sobie przetłumaczyć. kto ma to za ciebie zrobić my>>>? jacy niektórzy są jebnięci!

Gość albo skorzystaj
www.dict.pl

Gość gwiazdeczkaaaaaaa
a nie wiesz tłuku, że są też słowniki online w internecie ??? wystarczy wpisać www.dict.pl i już ci się tłumaczy. tylko najgorzej to dupe ruszyć i nich inni za ciebie robią, nie>

Gość albo skorzystaj
a jak juz chcesz miec tlumaczenie dokladne, to sie udaj do tlumacza, bo tu na kafe ludzie chca sie zrelaksowac i poklikac, a nie bawic sie w odwalanie tlumaczen za free

Gość albo skorzystaj
gwiazdeczka tu nawet nie chodzi o ruszenie dupa, tylko mozgownica ;)