Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja tego nie rozumiem

Dlaczego osoby mające partnera mają profil na fotce. Możecie mi to wyjaśnić?

Polecane posty

Gość bo ja tego nie rozumiem

Moja koleżanka: wspaniały, bogaty mąż, mały, cudowny synek, dobry samochód, praca modelki, ciekawe studia, a ona ma profil na fotce. Kolega: fajna, ładna żona, mała córeczka, zainteresowania, grono znajomych i konto na fotce. Czemu ludzie zamieszczają profil na stronie, która tak naprawdę nikomu nie jest do szczęścia potrzebna? Miałam profil na fotce, zamieszczałam odważne zdjęcia, dawałam oceny, odpisywałam na komentarze i wiadomości prywatne. Zaznaczam, że z nikim się nie spotkałam. W końcu w realnym życiu poznałam mojego przyszłego faceta i już po pierwszej randce usunęłam ten profil, bo był mi niepotrzebny.

Gość jajako facet
Fotka.pl – serwis internetowy zrzeszający ludzi, którzy czują się pokrzywdzeni przez życie, a także tych, którzy uważają się za ósmy cud świata i chcą sie tą wiedzą podzielić ze wszystkimi, oraz po prostu osoby uważające, że bez ich zdjęcia globalna sieć dłużej nie pociągnie.

Gość mam diagnozę
to są emocjonalne kaleki i przegrali życie :classic_cool:

Gość frk-099
"Fotka.pl – serwis internetowy zrzeszający ludzi, którzy czują się pokrzywdzeni przez życie, a także tych, którzy uważają się za ósmy cud świata i chcą sie tą wiedzą podzielić ze wszystkimi, oraz po prostu osoby uważające, że bez ich zdjęcia globalna sieć dłużej nie pociągnie." Gratuluję trafnej definicji! :D

Gość reussite
na Fotce oceniac sie ma zdjecie.....Onet, Interia,WP prowada serwisy randkowe

Gość chyba nie odróżniasz
fotka.pl od randka.pl :O