Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja w Sudoku Napisano Wrzesień 13, 2007 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja w Sudoku Napisano Wrzesień 13, 2007 strasznie dlugo sie sra a jak czlowiek chce sie podetrzec to olaboga ile te biedne komorki sie musza nameczyc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pepsicolka Napisano Wrzesień 13, 2007 ja w pieseczki,takie bielusie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niuch niuch Napisano Wrzesień 13, 2007 hahah sudoku-fajny pomysl ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 :D no to można z kibla nie wychodzić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham Twoje gawedy Napisano Wrzesień 13, 2007 ja mam gazetę z suchej frakcji:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 chiba jakieś serducha na niej są albo insze maziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja w Sudoku Napisano Wrzesień 13, 2007 a tak na serio w internecie mozna to kupic i to jest bardzo fajny prezent jest bodajze na www.toysforboys.pl ale glowy nie dam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 co to za temat? :( beznadzieja szczerze mówiąc. Intelektualny poziom 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Napisano Wrzesień 13, 2007 a ja w kwiatuszeczki...o właśnie tak wyglądajusiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja w Sudoku Napisano Wrzesień 13, 2007 www.toys4boys.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nectarine 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja obecnie niestety bardzo brzydką szarą, ale na szczescie mieciutka :P a najczesciej jakis kolorowy papierek w motylki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 oranżadko... nie posiadasz papierku...?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhat Napisano Wrzesień 13, 2007 i nie masz zaytrawrdzenie z tymi Kaczorkami? czy chcesz zostac kura znoszaca zlote jajka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja przy nich kontempluję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 błehehe to się usmiałam z uwagi oranżadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja tam Napisano Wrzesień 13, 2007 nie mam :P podcieram lisciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Lusia tylko se ściany nie opluj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita de Milagros Dolores__ Napisano Wrzesień 13, 2007 Podcieram sie palcem a pozniej wkladam do kontatku czego efektem mam czysty palec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 13, 2007 :D no wiecie co? pamiętam srajtkę fakturą przypominającą papier ścierny :O to były czasy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki papier ścierny można Napisano Wrzesień 13, 2007 dostać do dziś w Biedronce :P 10 rolek- 1,36 :P mój facet ją uwielbia :O.... a ja tam wolałaby te kaczorki, eh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 ja muszę podcierać gazetami, nie stać mnie na tak ekskluzywne produkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach