Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszaczka

za tydzien wesele a ja nie potrafie tanczyc

Polecane posty

Gość straszaczka

Naprawde nie potrafie tanczyc, rzadko tancze w parach, prawie wcale ale zostalam zaproszona i nie moge odmowic. Strach mnie oblatuje:( Jak mam wyjsc z tego calo?

przesiedziec cale wesele. na wesela przewaznie chodzi sie w parach i raczej pary zajmuja sie soba. a jak ktos poprosi Cie do tanca to mozesz wymyslec jakas kontuzje ;) mozesz tanczyc w kolku albo tance przytulane - to chyba kazdy potrafi a tak na prawde to sie nie przejmuj - kazdy tanczy tak jak potrafi - wazne zeby czerpac z tego przyjemnosc. a jesli bedziesz unikala sytuacji, gdzie mozesz potanczyc to nigdy sie tego nie nauczysz zycze udanej zabawy

Gość W_sumie_Romantyk
A idziesz sama?

poprosić kumpelę / mamę / tatę żeby nauczyła cię tańczyć bo korespondencyjnie na Kafe to raczej się nie da :D

Gość straszaczka
ide z facetem, ktory na pewno bedzie chcial tanczyc duzo:(

chcesz go poderwać czy idzie tylko towarzysko? a może to twój chłopak? może wykorzystaj okazję żeby cię nauczył co?

Gość straszaczka
znamy sie 3 miesiace, mu chyba na mnie zalezy a mi na nim i boje sie, ze dam plame na weselu :(

ostatno byłam na weselu poprosił mnie jakiś wuja mojego męża jezu co ja z nim przeżyłam jakieś dziwne kroki i podrygi usutecznial nigdy więcej tańców z wąsatymi wujami

Gość mssm
straszaczka ja tez za tydzien ide na wesele może sie spotkamy :) haha

Gość straszaczka
idziesz ale pewnie umiesz tanczyc a ze mnie lamaga:(

Gość mo.nia
poproś kogoś, kto ma doświadczenie, żeby Ci dał szybki kurs tańca. Jeśli chłopak umie, to Cie poprowadzi, więc sie nie przejmuj. Poza tym po kilku toastach nogi sie same rozwiązują ;-)

Gość straszaczka
myslicie ze po kilku kieliszkach i jak facet umie tanczyc to nie bedzie tak zle?:(

Gość mssm
ja tanczyc nie umiem ale szczerze mowiac mam to gdzies zawsze sobie jaja robie na parkiecie :) poważnie! a gdzie idziesz na to wesele?

słuchaj - jak facetowi na tobie zależy to taka propozycja może mu sprawić przyjemność i nie kryguj się tylko powiedz mu wprost że nie bardzo umiesz, nie miałaś za dużo okazji do tej pory i czy byłby tak kochany i nauczył zobaczysz poleci na to radośnie ;)

po paru kieliszkach to może być raczej gorzej - nie dosyć że nie umiesz tańczyć to jeszcze zaczynasz tracić kontrolę nad ciałem. brzmi jak definicja katastrofy towarzyskiej i publicznej kompromitacji :O

Gość do autorki...
Nie martw się ja mam to samo w pażdzierniku ide z moim partnerem na wesele do jego koleżanki i ja nie umiem tańczyć w parze:-(on tańczy super sama widziałam.Poznaliśmy się niedawno na innym weselu był wtedy sam i jak widziałam kiedy wywija ze swoimi kuzynkami..a ja :-(

Gość czubusia
wsadx kamien do buta i bedziesz utykac jak sie patrzy

Gość straszaczka
Oczywiscie nie mam zamiaru sie upijac ale moze po kilku kieliszkach odwaze sie i bede bardziej wyluzowana:) Ja mam kolezanke, ktora tanczy super ale niestety wyjechala i nie mam kogo prosic o pomoc. Dla mnie to troche jak test. Boje sie, ze po 1 tancu bedzie kicha i cale wesele bedzie do bani:(