Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karollinna79

27.10.07-to juz tak niedługo

Polecane posty

Gość karollinna79

jest ktoś z ta data wszystko u was zapiete na ostatni guzik? czy już wszyscy potwierdzili przybycie? do kiedy czekac na potwierdzenie?

e to jest okropna data w zyciu bym się nie zdecydował na slub tak póżno a za kilka dni wszystkich swiętych i te zimno brrr

Gość Magrat
Chyba do wtedy trzeba czekać, do kiedy się napisało na zaproszeniu. Mysmy pisali, do kiedy prosimy o potwierdzenie, a jak ktoś sie nie określi to zadzwonimy. Ja mam ślub 29 grudnia b.r. czyli też już niedługo. :) do Przedmówczyni: nie kazda Panna Młoda lubi lepić się od potu przy 30 stopniowym upale w lipcu lub sierpniu lub bić się o lokal, bo zazwyczaj wszyscy robią śluby latem. :/ pozdrawiam

ja mam dokladnie za miesiac, 13.10 i tez nie chcialam w upale, w urlopy, gdzie polowa gosci by sie na moj slub wypiela. w taki miesiac przynajmniej towarzystwo sie nie urlopuje. Z mojej srony beda wszyscy,u Kurczaka nie wiem.

Gość karollinaa79
mam jeszcze taki problem że nie wiem gdzie gosci połoze spac dosc duzo ludzi przyjedzie z daleka jak to rozwiązujecie? pewnie najlepiej to hotel ale nie mamy juz na to kasy

nie lokuje, lokuja rodzice mojego lubego. moi wszyscy goscie sa z mojego miasta.

Gość krysia tuchalowa
ja tez mam w pazdzierniku. jak mowi avinion, latem polowa gosci nie idzie na wesele bo urolopy, natomist koniec sierpnia i wrzesien to czas kiedy ludzie maja mnostwo wydatkow zwazanych ze szkola. wiadomo, ze wyprawka kosztuje i chociaz nie oczekuje, ze kazdy da mi w koperte nie wiadomo ile kay czy wypasiony prezencik to jednak ludzie licza kase. czasem trzeba kupic nowa kicke czy buty a jeszcze dzieci do szkoly wyprawic, dac pare grszy w koperte czy cos kupic i raczej pojscie na wesele odpada. koniec wrzesnia i pazdziernik sa zwykle piekne w polsce, lato potrafi zaskoczyc beznadziejna pogoda, albo ada ale jest 35 stopni w cieniu. wesele w tak pogode to zadna przyjemnosc. pazdziernik jest w sam. no i poczatek maja :D

Nie dużo czasu już zostało. My też jeszcze nie mamy dużo rzeczy dogranych. Jeszcze nie zamówiłam ciast, nie wiem do końca gdzie gości położyć. No i mój narzeczony jeszcze nie kupił garnituru. Robicie poprawiny?

Gość karollinaa79
musowo mamduzo gosci przyjezdnych i tak musze ich ugościc nastepnego dnia już bez muzyki

Gość Magrat
Moi goście śpią u moich rodziców, rodzice mają spory dom. Goście narzeczonego śpią u jeog rodziców. Chcieliśmy wykupić hotel, ale rodzice się nie zgodzili.

Gość Magrat
Ja nie mam poprawin. Przyjecie weselne to raczej kolacja w moim przypadku. Natomiast goście przyjezdni zostają na Sylwestra, którego robimy u rodziców w domu, bo od mojego ślubu to do Sylwestra 2 dni. :)

Moi goście też śpią w domku. Mam pełno miejsca wiec nie będzie problemu. A poprawiny chyba też zrobimy w domku!

Witam dziewczyny:-) oj widzę, że dopada Was stresik przedślubny:-) dziewczyny głowy do góry, wszytko się uda i będzie tak jak sobie wymarzyłyście!!! nieważan pora roku, pogoda itc, WAŻNE, ŻE TO NASZ DZIEŃ:-) do magrat:-) ja i mój misio też ślubujemy 29 grudnia...i już nie możemy się doczekać:-) i wiele sprawa zostało jeszcze do załatwienia....dzisiaj jedziemy zamówić ciasta i tort no i zaproszenia odebrać:-)

Gość karollinna79
nie pisałam do kiedy mają dac znac ,ale chyba normalne że nie dzien przed slubem