Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_28

Co robic??

Polecane posty

Gość Ona_28

Poznałam faceta przez internet, po jakims czasie sie spotkalismy i bylo clakiem fajnie. Potem mielsimy mału kryzys i na miesiac nasze kontakty sie urwały. Ale pozniej je odnowilismy. Spotkalismy sie na kawie raz, drugi i generalnie sie umowilsimy ze jetesmy kumple. Ale cały czas miedzy nami iskrzylo. Po jednej z imprez wyladowalismy w jednym łózku;-) ale seksu nie bylo tylko miłe przytulanie ... Szczerze mówiac myslalm ze jemu chociaz troszke zalezy i mimo umowy chce czegos wiecej. Ale okazalo sie ze sie mylilam i on nadal chce byc kumplem ... ba PRYJACIELEM;-) a mi chyba zaczelo zalezec na czyms wiecej ... nie wiem co mam zrobic ... fakt roznimy sie mocno i czesto mamy kłotnie czy wymine pogladlow jakzę roznych ale to tylko przez gg:-) jak jestemy razem to jest fajnie ale on traktuje mnie jak koleznake:-( zadnego caluska, zadnego przytulanka ... Nie wiem co mam zrobic?? czy zaprzestac kontaktow?? to bedzie nawet calkiem proste bo kazde spotkanie było z mojej inicjatywy, a jemu to odpowiadalo i praktycznie zawsze wtedy chetnie sie widywalismy. Ale on sam rzadko cos proponowal:-/ Co robic?? byc koelznaka?? czy powiedziec prawde?? czy zrezygnowac z tej znajomosci???

Gość On widocznie ...
nie czuje tego co ty ... tak bywa :) Nic na siłę