Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasta niunia

KTO BIERZE ŚLUB W SIERPNIU 2008?

Polecane posty

jak przygotowania bo u mnie w sumie najważniejsze rzeczy juz są czyli sala,zespół i termin w kościele. Nie którzy załatwiają wszystkie rzeczy 2lata przed juz i się zastanawiam czy coś jeszcze nie powinnam już załatwić żeby potem nie było za późno :/

Gość 36 latka
rok szybciej?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

no z zespółem miałam juz pewne problemy te najlepsze które mi sie podobały były pozajmowane do 2009 roku dlatego sama sie dziwie ze ludzie tak głupieją i zamawiają tak wszystko wczesnie

Gość 36 latka
a ile kosztuje teraz to co juz masz zarezerwowane?

zespól bedzie mnie kosztaował 2500 grają do 5 rano za każdą przedłużoną godzinę 200 zł. za sale 2000 + od osoby 120zł reszte jeszcze nie wiem bo jeszcze troche czasu :D

Gość Madziulka **
ja biore 16 08 :):) i tez mam juz wszystko zalatwione czyli sale zespol jednak w kosciele jeszcze nic nie zalatwialam ..

Gość graceland
ja biore slub 30 sierpnia i mam zamowiona sale i w kosciele.teraz wybieramy zspol, ale sa problemy, bo co ciekawszy jest juz zajety

ja też w sierpni,a dokładniej 30:) sale,zespół.kamerzyste i kucharke juz od maja mamy,bo teraz to by ciężko było w znalezieniu wolnych terminów. Na początku myślałam że to troche za wcześnie.

Gość Annnia
Hej My również 30.08.2008 Sala, zespół są. kamerzysta i forograf zarezerwowany, w tyg podpisujemy umowę. Godzina w kościele również zarezerwowana. 20.10 idziemy na nauki.

Gość sylwia 21
czesc Ja mam ślub 16.08.2008 sale , orkiestrę fotografa tez mam załatwionego miałam problem z kamerzysta. pozdrawiam wszystkie panny młode

Gość titina
Witam:) a ja biorę ślub 23 sierpnia :) I o dziwo nie dosć, zę udało nam się zgrać zespół, który chcieliśmy z w miare przyzwoitą salą to jeszcze udało nam się to zmienic, bo pierwotnie ślub miał być 30 września

Gość titina
później poszliśmy dopiero do ksiedza, żeby zamówić mszę. Nie powiedzieliśmy mu jednaj jeszcze, zę chcemy aby sakramentu udzielił man ksiadz z poza parafii;) ale tak nam poradził "nasz" ksiadz - zeby wstrzymac się z ta info aż pójdziemy załatwiać formalności przed ślubem. Mamy też fotografa i kamerzystę (w jednym;)) i niedawno okazyjnie kupiliśmy alkohol... nie ma to jak zaczynać przygotowania od %;) no i mamy obrączki :)) w sumie chyba najważniejsze z materialnych rzeczy na śłub!

My koscielny (evangelisch) bierzemy w sierpniu 2008 :) ale jak narazie przygotowan zero,poza lista goscii chodzeniem po targach slubnych :)