Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

no no

życiowy cel...

Polecane posty

czesc ludziska! jestem ciekawa jakie macie plany życiowe do zrealizowania w najbliższej przyszłości, jakie macie marzenia, jak dążycie do celu? .........

Gość wilijeczkaaa
mnie naprzykład marzy sie rodzina moja własna. Chłopaka mam ślub planujemy ale dopiero po szkole pozniej jedziemy razem za granice pracowac noi zarobic kase ka ślub a pooooooooozniej dom:D to sa moje najwzniejsze na swiecie plany

no to może zacznę od siebie moje plany na najbliższy rok: - skończyć studia - iśc do pracy - odłożyć troche pieniędzy ( z tym będzie juz trudniej) :P - porozglądać się za mieszkaniem ( to moje wielkie marzenie mieć swój własny kąt z ukochanym)

wilijeczkaaa mi też sie marzy własny dom i rodzina ale dziecko chcemy mieć dopiero tak za 5 lat jak już będę mieć trochę doświadczenia zawodowego i więcej lat :P

wilijeczkaaa zyczę Ci powodzenia w realizacji marzeń 3mam kciuka! ;)

Gość to moj cel
isc do łozka z suuuuper przystojnym facetem

a moje plany i marzenia sie spelnily.zawsze chcialam wyjsc za maz,miec 2 dzieci i przytulne mieszkanko.udalo sie wszystko.doszedl pies ktorego sie prawde mowiac nie spodziewalam.a marzenia.chyba tylko zeby zostalo tak jak jest-to znaczy super. no a jeden plan jaki mam to plan zrzucenia paru kilogramkow