Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezederka

czy kurtki skórzane z orsaya sa dobrej jakosci?

Polecane posty

Gość going thereeee
o widze, ze widzialas te kurtki...sama je wczoraj ogladalam, sa takie sobie...ładnie na wieszaku wygladaja , przymierzałam czarne i czerwone, ale na mnie nie leżą najlepiej.... przypuszczam, ze za tę cenę nie jest to nic specjalnego, ale mysle, ze syf tez to nie jest

Gość dezederka
na mnie 34 jest za ciasne a 36 za luźne i nie wiem ale fajnie wygladaja tylko nie wiem czy opłaca sie kupic taka 36 i nosic tylko na sweter grubszy bo na bluzeczke troche za luxna jest... a jak z zamszowymi marynarkami? one to chyba szybka sie zjada?jak myslicie?

kolezanka zakupiła....jednak juz dała do reklamacji, gdyz skóra sie przetarła (!)

Gość Ważka26
Sa zazwyczaj zrobione z najtańszej,najgorszej twardej skóry swińskiej. Dlatego sa tańsze niż w innych sklepach. Ja w tamtym roku kupiłam super kurteczke w Zarze za 499zl. Jest mieciutka i dobrze uszyta. Polecam dołorzyc kilka złoty na inna. No w sumie tej nowej kolekcji nie widziałam, byc może cos sie zmieniło

Gość pzisda
ja kupilam tam kurtke dwa lata temu i do tej pory niezle wyglada. wiadomo ze za ta cene to pierwsza jakosc nie jest ale z drugiej strony przy skorzanej tez nie masz gwarancji ze sie nie przetrze a takiej z orsaya mniej zal zawsze

Gość ewelaska
ja kupiłam 2 lata temu ale jakos sie naciagła, moze dlatego ze była dopasowana a ja cisłam pod nia grubasny sweter;) ale to dlatego ze nie miałam wtedy jesiennej;P

Gość skórzane rzeczy zazwyczaj sa
dobrej jakosci !

Gość jesli sie przecieraja to sa
raczej skóropodobne! Zwracaj uwage na matkę kupuj tylko PRAWDZIWĄ SKÓRĘ ! ( real, natural , geniume - leather !). skórzane kurtki super wyglądają w połączeniu z skorzanymi spodniami - a kupując komplet możesz dostać rabat !

Gość skórzane rzeczy
też się mogą przetrzeć po kilku latach intensywnego noszenia. chciałam kupić taką z orseja, przymierzałam rozmiar 42 i mimo wszystko było mi w niej ciasno. nie mam pojęcia czemu, normalnie noszę rozmiar ciuszków 36-38.w końcu zrezygnowałam bo jeszcze kiepsko leżała na plecach. kupiłam za to śliczny płaszczyk w hm w rozmiarze 36 :-)