Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdradzonedziecko

Zdrada rodzica

Polecane posty

Dzis przez przypadek dowiedziałam się, że tata zdradza mamę. Nie wiem jak mam sie zachowac. Nie powiem tego mamie, bo za bardzo bym Ją tym zraniła. Czy są tu osoby, które przeżyły lub przeżywają podobną sytuaję? Co robic ? :(

Gość jnjdfkgkd
Powiedz tacie, ze o tym wiesz i zobacz, co on na to. Mamie na razie nic nie mow.

Haris Pilton nie ma sprawy, będę jutro. Ja na razie będę milczeć, ale wiem, że długo z tym nie wytrzymam, po prostu wysiądę psychicznie i wtedy pewnie też mu nawrzucam. Tak mi szkoda Mamy :(

Gość tez sie dowiedzialam
tyle ze po latach... mialam moze wtedy 20lat. Siostra mi powiedziala ze mamy jeszcze jednego brata - starszego pare lat ode mnie. To byl owoc zdrady. Nigdy sie nie przyznalam rodzicom ze wiem. Bo i po co? Bylo miedzy nimi roznie, ale teraz gdy maja 60lat na karku zyja jak nastolatki. Jezdza na kolacje, chodzaa na spacery, wyglupiaja sie. NMama tacie wybaczyla...:) Co ma byc to bedzie.

j atez niedawno dowiedziałam sie ze mój tata zdradza mame i odrazu jej to powiedziałam i wyszło to na dobre ale jeszcze nie wiem co to za baba ale odkryjr to poprostu jestem ciekawa po co tata by zdradzał mame ona jest taka ładna i młoda tak mi jej szkoda a i tata oczywiscie nie przyznaje sie do tego ze ma inna

ja też to przeżyłam, 15 lat temu... i żyję a z \"ojcem\" kontaktu nie mam i bardzo mi dobrze z tym.

To moj numer GG 10728735 . Ja mam 18 lat, niby nie jestem już dzieckiem ... nie, co ja mowię, jestem jeszcze dzieckiem! I to naprawdę trudna sytuacja do wytrzymania :( Piszcie do mnie, osoby które to przeżyły: zdradzone dzieci, żony.