Monika017 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Czy zmiana klimatu sport przemeczenie stres. moze przesunac termin miesiaczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obolała Napisano Wrzesień 13, 2007 Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Bo nie wiem co jest 42 dzien cyklu a okresu brak nad morzem bylam 3 tyg temu.przyjechalam zaczelam chodzic na silownie potem pracva nie wiem czy przez to mi okrews sie spoznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maleńkka 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 oszem to wszystko mogło wpłynąć na brak miesiączki, choć w cale nie musiało, możez mieć infekcje bądz po prostu to ciąża. Nie chce straszyć ale lepiej to sprawdzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilonusia 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 raczej tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika017 0 Napisano Wrzesień 13, 2007 Robilam testy wyszly negatywnie ale okresu dalej nie widac:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedronka zielona Napisano Wrzesień 14, 2007 tak mogą. Piszesz o siłowni....czy nie zaczęłaś się ostatnio odchudzać, może starciłas na wadze?? jeśłi krwawienie się nie pojawi to idudaj się do lekarza bo to mogą też być jakieś zaburzena hormonalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach