Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dezederka

jak to jest z tymi paskami w talii i na biodrach?

Polecane posty

Gość dezederka

przy zwroscie 160 cm i obcasie 8cm lepiej nosic na biodrah czy w talii? ale waniejsze pytanie dla mnie jest takie: czy wygodnie wam sie nosi te paski? tzn czy sie nie okrecaja albo was nie wkurza ten pasek tak zapięty, bo ja sie zastanawiam bo chciałabym jakis modny element do mojego nudnego stroju wpasowac ale do tej pory to nosiłam tylko paski w szlufkach od jeansow i nie wiem...

Gość mania...
ja tez chce taki zakupić ale jak zapne w biodrach to jak stoje nieruchomo to jest ok ale jak sie zaczne poruszac to on razem ze mna? jaki mam kupic? on ma tak sie ruszac dziewczyny?

Gość /...................
teraz chyba sa modne znow w talii

Gość ewelaska
chyba w talii, moze ktos potwierdi podajac jakis link?

Gość dezederka
to lepiej nosic tak jak jest modnie czy tak jak pasuje do sylwetki? nibys nmoze mi powiesz czy bede dobrze wygladac z paskiem w talii jest mam tylko 160cm wzrostu i nosze rozmiar 34

oczywiście ze tak jak pasuje do sylwetki:) pasek w tali pasuje prawie zawsze ważne tylko dobrać odpowiedni dla siebie:P) jesteś drobna więc zrezygnuj z wielkich lakierowanych z dużą klamra na rzecz małych i delikatnych:) jeśli chcesz duży gorsetowy to wybierz w kolorze stroju gładki nie błyszczący choć ja (podobnie jak ty niska i drobna) lepiej czuje się w małych. paski w tali ładnie podkreślają kobieca figurę:)

Gość dezederka
a czy te szerokie paski w talii pasuja wogole niskim dziewczynom czy sa zarezerwowane dla wysokich? podobaja mi sie takie na gumie widziałam dzisiaj w h&m co o nich sadzicie?

tak jak napisałam wyżej jeśli szeroki to gładki, kolorem dobrany do stroju. nie błyszczący nie ozdobny tylko prosty wtedy nie obniży cię i nie podzieli sylwetki. mierzyłam właśnie taki gumowy czarny i do czarnych rzeczy fajnie wyglądał ale jak ubrałam go w kontraście do białego to fatalnie;/

Wszystko ZALEŻY :)) Moda, modą.. choć biodra dalej są SI... :)) jednakże zalezy od Twoich proporcji.. jesli masz szersze biderka - nos na biograch bo w talii będzie je dodatkowo poszerzać :)