Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdoweoko

jaka długość spodni jest elegancka

Polecane posty

Gość szmaragdoweoko

czy jest jakas uniwersalna czy to zależy od figury? czy spodnie mają byc do kostki czy zachodzące na buty czy do połowy obcasa? a jakie na jesień? jak leje to chyba do kostki? czy za krotkie beda i beda wtedy skracac nogi? czy moze rozszerzane maja byc dłuzsze a proste krotsze a rurki moga byc nad kostke? jak to jest? mam fajne buty ale zawsze je przykrywam spodniami wiec po co mi one. Ale wydaje mi sie ze jak mam krotsze spodnie o 2cm to mi dyndaja moze dlatego ze sa rozszerzone na dole? moze mi sie tylko wygale ze 2cm krotsze spodnie moga skracac nogi? nie wiem czy wam nie namieszałam ale pewnie wiecie o co mi chodzi ach... wysokie dziewczyny to maja luksus a niskie to musza sie na sile "podwyższać"

Gość Vilemo 28
Spodnie eleganckie od garnituru (dla kobiet oczywiście) do połowy obcasa nie dłuższe ale coraz częściej nosi sie krótsze np. do kostki byle nie wycierać chodnika to strasznie nie estetyczne (mieliśmy taką mode na spodnie do ziemi lub ciągnące sie po ziemi z wystrzępiona u dołu nogawka od nadeptywania koszmar brak gustu)