Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka sobie jedna

mój mały problem...

Polecane posty

Gość a taka sobie jedna

moj problem polega na tym, ze mam 175 cm wzrostu i waze tylko 48 kilo.... :( nigdy sie nie odchudzalam i nie odchudzam, jem normalnie czasami wrecz sie obzeram wszystkim co popadnie i mimo tego nie tyje... od kiedy pamietam zawsze bylam chuda jak patyk :( ostatnio naczytalam sie o pasozytach zyjacych w organizmie czlowieka i zaczelam miec obawy czy to one moga byc przyczyna tego ze nie tyje???? jakie badania nalezy zrobic aby to sprawdzic?? jestem przerazona! :(

zrób sobie lepiej badania na tarczyce TSH, FT3 i FT4 ,morfologie krwi i poziom żelaza, jeżeli to będzie ok to dopiero wtedy zastanawiaj się nad pasożytami.

Gość MaIwina
Zrób badanie kału, poza tym wybierz się do lekarza, najpierw do lekarza pierwszego kontaktu - on zdecyduje, co dalej robić. Sama mam 178 cm, jeszcze rok temu ważyłam 48 kg, a dziś ważę już 56 kg. :) A to wszystko dzięki ziółkom. :)

Gość szaliczek
o kurcze:( musisz przerazajaco wygladac...ja mam 176 i wazac 60 wygladam chudo...

Gość mfng
Mawlina jakei ziolka ?:P

Gość MaIwina
W Krakowie, w Jubilacie przyjmuje taka pani irydolog, która przepisała mi mieszankę ziół. Piłam je przez 3 miesiące, zaczęłam tyć, wrócił mi apetyt, a i skóra się poprawiła. Nie pamiętam niestety składu tej mieszanki. :(

Gość a taka sobie jedna
no tak ale najgorsze jest to ze ja mam apetyt!! i to duzy apetyt!! jem za dwoch albho i trzech :) u lekarzy bylam nie raz i zwalali to na szybka przemiane materii... :O

Gość MaIwina
Mimo wszystko, polecam wizytę u jakiegoś irydologa - to naprawdę zdolne bestie. :D No i zioła, zioła i jeszcze raz zioła - jednak trzeba je pić systematycznie.

Gość gggghhh
powiedz zeby Ci kitu nie wsiskali:P popros o badania na pasozyty, krew, mocz, tarczyce, trzeba trafi na dobrego lekarza, bo niektorzy to poprostu olewaja

Gość a taka sobie jedna
gdzie mozna zrobic te badania na tarczyce?? i jak sie je wykonuje??

Gość gggghhh
tzn na poziom hormonow tarczycy czy jakos tak ja sie nie znam:P poprostu pobieraja CI krew:)

Gość a taka sobie jedna
:D no tak nie mialam pojecia malo jeszcze wiem :D czyli teraz trzeba pojsc do lekarza i prosic sie o skierowanie albo isc i placic :O http://www.smog.pl/wideo/8142/pasozyty/ ten filmik mnie przerazil!! :(

Gość gggghhh
a masz szybką przemiane materii? Powiedz poprostu ze chcesz przytyc, ja bylam u jednej to tez to olała, poszlam do innego. Zrobilam sobie mase badań juz probowala chyba wszytskiego;) i zalezalo jej na tym:P po co masz placic jak maja obowiazek Cie skierowac:P

Gość a taka sobie jedna
no niby mam ta szybka przemiane materiii tak mi zawsze lekarze mowili :O potrafie kilka razy dziennie do kibelka leciec :D niby maja obowiazek skierowanie dac ale ile ja sie musze naprosic mojego lekarza za kazdym razem! :(

Gość gggghhh
sprobuj moze do innego, a z ta przemiana materii to nie da sie nic zrobic? jakies leki na spowolnienie? albo jakies ziolka?:P

Gość a taka sobie jedna
a czy istnieja jakies leki lub ziolka zeby zadziej do toalety biegac?? :D ja wiem tylko o tych co ewentualnie jeszcze popedzic mnie moga :D a najbardziej mnie wkurza to ze trudno jest mi znalezc ciuchy na siebie :O przy moim wzroscie rozmiar XS lub 34 jak kto woli... :(

Gość gggghhh
ja tez mam 175 ale w xs nigdy nie wchodzilam:P mimo ze byl czas ze wazylam mniej od Ciebie;) nie wiem co z tym matebolizmem:P musisz popytac lekarza:) i nie daj sie hehe