Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasioka

mozliwe jest zajsc w ciaze 1 dzien po okresie?

Polecane posty

Gość kasioka

otoz mam pytanie niedlugo bedzie mijal 3 tydzien od stosunku a ja mam ciagle wrazenie iz jestem w ciazy!! brzuch mnie dziwnie boli tak uje pod mostkiem ,czasami mam bole glowy i strasznie mi sie czesto odbija, ciagle mysle o tym i nie moge na niczym sie skupic!Nie moge jeszcze zrobic testu poniewaz do planowanego okresu jeszcze ponad tydzien! Wowczas kochalam sie z partnerem dzien po miesiaczce bez zabezpieczenia , bylam pewna iz wtedy sa dni nie plodne, Zaznacze jednak ze nie mam regularnych cyklow! Jaka jest mozliwosc iz zaszlam w ciaze!!??

Gość kasioka
ponawiam pytanie

Gość znam taki przpadek ze jest
mozliwe

Gość znam taki przpadek ze jest
jestes

Gość kasioka
o bozeee , dlaczego? skad pewnosc iz jestem?? czy takie wlasnie sa objawy ciazy>>>>? a moze to cos innego

skoro stosunek był 3 tygodnie temu to mysle ze mozna juz zrobic test.

Gość kasioka
no tak ale z tego co mi wiadomo , nalezy go wykonac wtedy gdy okres sie spoznia, inaczej moze wyjsc bledny wynik

Gość ECHOECHO
moja mama miala wlasnie okres i jestem

są testy ktore wykrywają ciąze 6 dni po zapłodnieniu, a zapłodnienie następuje od 3 do 12 dni po stosunku wiec mysle że wynik wyszedłby dobry... mowisz ze bardzo sie denerwujesz ale jak chcesz miec wiekszą pewność że wynik wyszedł dobry to faktycznie zaczekaj na okres, tzn na jego spóźnianie sie

Gość ECHOECHO
chcialam powiedziec ze poczeto mnie w czasie okresu mojej mamy

Gość kasioka
wiec czy z testem mam czekac az do daty kiedy ma wystapic okres czy juz moge wykonac?

Gość kasioka
zakupialm test ten z bobaskiem Quik , rano go wykonam,,, oby nie , inaczeh chyba cos zrobie sobie. Wstyd mi za moja glupote i nieodpowiedzialnosc mam nadzieje, iz to wszystko poprostu wynika ze stresu, Mam dopiero 18 lat,,,

patrz, ja tez mam 18 lat i nigdy nie uprawiałam seksu bez zabezpieczenia... można jak widać. nie powinnaś tak ryzykować skoro dziecko byłoby dla Ciebie takim ciosem :(

Gość kasioka
zadnych slow pocieszenia,,, ech

nie bede pocieszać Cie, ze nic sie nie stało bo tego jeszcze nie wiemy, jak sie okaze że nie jestes w ciązy (negatywny test, okres i w ogole radość) to sie uciesze i poradze żebys uwazała na przyszłość, a narazie cóż...

Gość kasioka
prosze wypowiadajcie sie na ten temat

Gość grjposc
nie martw sie kochana:) Prawdopodobienstwo jest bardzo znikome.

Gość kasioka
test wyszedl negatywnie... ale eh i tak nie mam pewnosci i zyje w strachu..

Gość na pewno nie jesteś a tych
idiotek nie słuchaj

Gość kasioka
no tak,, ale ciagle mnie boli i kluje w gornej czesci brzucha ,, nie to ze boli mnie tylko rano czy wieczorem ale caly dzien...

Gość agagagaga
nIE PAnikuj dzeiczwczyno. W którym dniu sie kochalaDo dnia w którym sie kochalas dodaj 6 dni bo tyle max moze zyc plemnik. Potem dodaj 9 dni i tego dnia zrob test Hcg przyrasta w systemie geometrycxznym co 36 godz. testy wykrywaja od 24 jednostek. Jak wyhdzie ci negatywny, zrob jeszcze jeden. I juz. Nie jestes w ciazy.

Gość kinga22
raczej nie

Wbrew pozorom zajsc w ciaze nie jest tak latwo. Komorka jajowa jest zdolna do zaplodnienia tylko 24h, ale sprawy sie komplikuja, bo dochodzi zywotnosc plemnikow, oraz trudnosc w dokladnym okresleniu dnia owulacji. Duzo zalezy rowniez od dlugosci cyklu, u dziewczyn majacych bardzo krotkie cykle, tj ponizej 26 dni pierwsze dni plodne wypadaja wlasnie podczas okresu.

Gość kisiorek
jshu dziewczyny jeszcze dzis dostalam niewielkiego krwawienia a brzuch mnie boli strasznie! ! czy tak moze byc podczas ciazy> Okres powinien wystapic dopiero ok 23 czy 24 a dzis jest 17

Gość kasioka
prosze napiszcie co moze zonaczac to niewielkie krwawienie,,!!

hej, ja tez mam 18 lat i uprawiałam sex w 26 dniu mojego cylku miesiączkowego, oczywiscie z zabezpieczeniem zwykle w dniu 28 czy 27 się pojawia miesiaczka, dzisiaj jest 28 i miesiaczki nie ma, to był mój pierwszy raz i boję się że tez moge byc w ciązy czy jak pęknie prezerwatywa, to się to czuje, napiszcie dziewczyny, myślę że się wszystko dobrze skończy