Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Skąd się wzięła moda na psychologa?

Polecane posty

Gość swiat zwariowal
a z nim ludzie chyba logiczne

nie wiem skąd... prawda jets taka,że ta moda nadal trwa. Pół mojej klasy chce iść na psychologię :O Dodam, ze te osoby w ogóle nie potrafią rozmawiać z ludźmi , a i do pomocy wcale się nie garną :O

Gość BeznadziejnaOsobabeznadziejna
bo umysł jest potega dzieki niemu mozna wszystko zreszta to chyba dobrze no nie ? :o

Gość Misiek...
od jakiegoś czasu lobby psychologów dosyć mocno lansuje się w mediach, trafiając na podatny grunt niedorozwiniętych idiotek w czasopismach typu Gala, Życie na Gorąco itp.

bo ludzie nagle pdkryli że można zwrócić się do kogoś ze swoim problemem a nie dusić wszystko w sobie jest jeszcze jedna opcja.: moda na psychologów przyszła z USA

Gość BeznadziejnaOsobabeznadziejna
no i jak zawsze :O

Gość dyrektywaaaaa
studia moga byc calkiem ciekawe..po prostu oni nie mysla co bedzie potem..siedzenie i wysluchiwanie jakiegosm glupiego nudnego pierdolenia. ja chcialam byc psychiatra ale mialam w glowie obraz szpitali z ameryki,prosto z filmow w ktorym pacjenci sa tacy fascynujacy :D ale przeszlo mi,zrozumialam ze w polsce to bedzie nuda chociaz c hetnie bym komus w posladek zaaplikowala 'glupiego jasia'. No i do lekow dostep:D Trzeba miec powolanie,a wiekszosc nie ma