Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepiej sie czuje sama

Przestałam wierzyc ze kogos poznam odpowiedniego i

Polecane posty

i nawet jak ktos np przez gg chce sie ze mną umówic to ja odmawiam:( nie wierze ze cos z tego wyjdzie, nawet nie chce mi sie próbowac:( czuje zniechęcenie, zaden facet nie wydaje mi sie odpowiedni...mam niskie poczucie własnej wartosci i strasznie sie boje zeby np potem do mnie przychodził do domu, krępuje mnie to, wole samotnosc:(

nie umiem z kims byc bo czuje sie wtedy nieswojo :( czy ktos tak ma ??? czy ja jestem jakas dziwna??

Gość uuppppp
a ja mam tez tak samo bo mam fobie spoleczna

chyba ciągle...nawet jak mam dobry nastrój i czuje sie atrakcyjna, flirtuje, lubie czasami jak sie faceci za mną oglądają ....ale to koniec, gdy tylko jakis chce sie do mnie zblizyc psychicznie ja uciekam:(

np teraz gadam przez gg z facetem , któremu sie podobam...widział moje fotki a ja jego nie...ale wiem ze jest nastawiony na powazny zwiazek i ja sie boje z nim spotkac.....nie chodzi o jakies tam ryzyko ze moze mi cos zrobic na spotkaniu albo cos takiego, nie tego sie nie boje ale boje sie ze własnie bedzie chciał mnie poznac blizej i sie spotykac a ja nie wiem czemu z jednej strony bardzo chce miec męza kochającego i za jakis czas tez dzieci ale panicznie sie boje :(

Gość daruj sobie poznawanie
facetów przez net, dobrze? I tyle w temacie.

dlaczego??? ja nie mam duzo znajomych a jezeli juz to same baby, na studiach tez, w pracy tez wiec gdzie mam kogos poznac??

Gość burn it out
Internet jest świetnym miejsce do spotkania fajnych ludzi tylko trzeba od razu doprowadzić do spotkania... A tak przy okazji to mam ten sam problem...

Gość zbieracz drzazg
np do tartaku:classic_cool:

Gość zbieracz drzazg
no to juz wiecie gdzie mnie szukać, czekam:classic_cool:

poznawanie kogos przez internet to świetna sprawa ale na początek potem spotkanie w realu jest to dobre rozwiązanie bo czesto nie ma czasu na co innego praca szkoła wiadomo chciałbym poznać kogos w realu ale na to poprostu nie ma czsu Dziewczyny nie bójcie sie zaryzykować nie uciekajcie od facetów może to akurat TEN!!!

Tak, ale w taki sposób można czasami trafić na osobę, z którą normalnie nie chciałoby się mieć nic wspólnego. A to bardzo zraża do innych ludzi. I jeżeli ktoś już ma problem z relacjami z innymi ludźmi, nie powinien moim zdaniem tak ryzykować. Najlepiej jest poznać kogoś na żywo, wtedy od razu wiadomo, czy nam dana osoba odpowiada czy nie, to jest po prostu naturalna droga doboru naturalnego;) A często takie rzeczy wie się podświadomie. Tego nie zastąpi internet.

jasne ze najlepiej poznac kogos w realu ale przez neta też można poznac wartościowych ludzi np. tak narodziły sie moje dwa długie związki ale rozpadało si po dwóch latach Hmmm może faktycznie To niezbyt dobra droga :)

Gość do autorki tematu
a ile masz lat ??? i w ilu zwiazkach juz bylas ????