Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aloesowa

Sprawa Madeleine McCann-co o niej sądzicie?

Polecane posty

Gość aloesowa

rodzice są winni czy nie? została zamordowana? dziwne to jej cale zniknięcie prawda?

jestes nie wtemacie...matka jest podejrzana!!! i ona prawdopodobnie to zrobila..takie sa najnowsze wyniki sledztwa!

Gość aloesowa
jestem jestem,wiem o tym chcialam sie dowiedziec co ogolnie sadzicie o tej sprawie,bo dla mnie jesli matka jest winna przejdzie ona do historii

to typowe u zabojcow ze szukaja ciala itd z epomagaja w poszukiwaniach

Gość aloesowa
nie wiem,mi sie nie chce az w to wierzyc tak w ogole to jeszcze chyba nie bylo wynikow DNA prawda?

Gość meg9898
Skoro jej krew zostala znaleziona w samochodzie wynajetym po 3 tygodniach od zaginiecia, to chyba jednoznaczne, ze rodzice musza miec cos wspolnego z jej zniknieciem...

Gość aloesowa
no ale w koncu to jej krew czy nie jej, bo cos slyszalam ze wynikow badan jeszcze nie bylo?a moze ja jestem do tylu?

Gość londynianka
kurcze a jeszcze maja chyba ze 2 dzieci!! dlaczego akurat jej zrobili krzywde!? zreszta ja tego nie rozumiem jak mozna zabic wlasne dziecko a potem trzymajac meza za reke chodzic i go szukac!! zreszta ta sprawa jest juz tak glosna ze musza w koncu znlezc winnego bo anglia sie temu przyglada!!

Gość kjghfd
pewnie przez przy[adek ja zabili, na pewno nie specja;lnie

Gość no przeciez
podobno matka przedawkoala srodki nasenne i dziewczynka zmarla. podobno stwierrdzili po analizie wlosa ze dziewczynce byly podawane takie srodki i tym mlodszym clopcom tez je dawala

Gość no przeciez
podobno znaleziono tez pamietnk matki w ktorym opisuje ze nie daje sobie rady z ruchliwymi i nadpobudliwymi dziecmi

Gość no a teraz co z
tym morzem?ze niby wrzucili nam zwloki czy jak?

Gość londynianka
moze i tak !! ale jak przedawkowala to mogla zadzwonic po pogotowie i poprostu wypadki sie czasem zdarzaja ,jakies konsekwencje tego by napewno poniosla!! ale jak mozna ,,pozbyc,, sie ciala wlasnego dziecka!!! sama jestem matka i sobie nie wyobrazam!! zreszta jak rodzice pakuja swoje martwe dzieci do beczek i trzymaja w domu za drzwiami , to czemu ja sie dziwie!!

Gość aloesowa
co tam w newsach??

Gość terazmy
jakis miliarder dal im 100 000 funtow, takze beda mieli super adwokata. Ja uwazam, ze sa winni, bo nie da sie inaczej wytlumaczyc faktu krwi Madeleine w samochodzie wynajetym po 3 tygodniach od znikniecia. Poza tym kobieta nie odpowiedziala podobno na 30 pytan policji czy prokuratury, nie wiem. Osoba niewinna tak nie postepuje....