Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzielna pracownica121

SZEF PRACODAWCA -DYKTATOR

Polecane posty

Witam!Pozwole sobie zapytac sie Was jakich szefow macie,bo ja o malo co nie oddalam wypowiedzenia !Mamy nowego szefa jest mlody przystojny ale mysli ze pozjadal wszystkoe rozumy .Tak utrudnia nam zycie ze szok jestem osoba otwarta i mowie to co mysle ale nie wiem czy dobrze.Bo to ja jedyna sie udzielam jak cos jest zadna inna nic nie powie .Nie chce stracic posady bo bez kasy zgina ale nie dam sobo pomiatac !!!!Tylko nie wiem czy tak do konca dobrze robie moze lepiej scisnac zeby?

Ups niezle bledy walnelam sorrki.Mam nowa tastature i nie umiem sie do niej przyzwyczajic.

Gość jamnior
zle robisz, jak co do czego przyjdzie to bedziesz kozlem ofiarnym, nikt sie za toba nie wstawi, mozesz byc pewna! a ten mlody przystojny szefuncio cie troche kreci, co? ;) moze romansik? chociaz on chyba Niemiec jest bo skad by byla ta TASTATURA? 🖐️

no masz racje niemiec ale nie interesuje mnie moj maz jes lepszy 1000 razy nie kreci mnie romans z jakims kartoflem i nie obrazaj innych ale wk***ia mnie ten rasizm wiecej jak pracowac nie idzie.ja to mam szczescie.

Gość babcia_boleslawa
nie rozumiem nic z tresci twojego posta, sorrry 🖐️

Gość swojski hopp
ej babcia boleslawa to se kupbryle jak ni rozumisz haha.muj szef nie jest wcale lepszy