Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamiewa

czy zafarbować suche włosy?

Polecane posty

Gość adamiewa

włosy mi wypadały pzrez ok 2 m-ce ale zahamowałam to witaminami i juz mało wypadaja ale były tez strasznie suche i sianowate -odzywkami troche je naprawiłam, zastanawiam sie czy zafarbowac czt nie zepsuje moich działan nad wypadaniem i ich suchoscia? nie chce zeby sie okazało ze mam fajny kolor ale znowu zaczynaja wypadac i beda jak siano, podobno farby nawilzaja? nie chce farbowac w domu ale u fryzjera jednym kolorem bo podobno te farby u fryzjerow sa lepsze niz kupne w drogerii, prawda to?

Gość to ja to ja to ja
Farbowanie wysusza, napoczatku beda tez wypadac. ja bym soie poczekala... ryzjerskie oniebo lepsze, ale np. matriksy trzeba robic u fryzjerabo musi jemieszac z utleniaczami w osobnyh butelkach. aktualnie w salonah trendy jest tez promocja- po zabiegach chemicznych regeneracja gratis- to jedyne co w miare urauje wlosy po koloryzacji.

Gość adamiewa
a nie ma jakichs lekkich farb u fryzjera? moze lepiej zrobic szamponem koloryzujacym? czy on tez niszczy?

Gość a nie stluklas sobie kiedys...
nie ma likkich farb-niszcza mniej lub bardziej ale zawsze. szampon,w przeciwienstwie do farby nie wpuszcza barwnika do wlosa tylko oblepia. nie niszczy tak bardzo ale tez wlosom nie sluzy

adamiewa jesli koniecznie chcesz zafarbować włosy to może wybierz jakąś farbę ziołową ? Na pewno nie zniszczy Ci tak włosów jak zwykła farba.

Radze miesiac przede ufarbowaniem stosowac maseczki na wloski (najlepiej z Loreal), sa niedrogie, a duzo daja a podczas wizyty u fryzjera nalozyc po farbowaniu odzywke dwufazowa to bardzo odzywi wlos, mi pomoglo ze pol roku cieszylam sie zdrowym wygladem wlosa. Goraco polecam i pzdr ;)