Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk22

Co myslicie o dziewczynach ???

Polecane posty

Gość wilk22

Jest tak....mialem dziewczyne i nie powiem byla super...kochalismy sie fiz.i psychicznie...milosc seks itd.bylo cudownie z nia.zawsze mowila ze jestem super itp.ale zerwalem bo ta milosc jakos odeszla....minelo troche czasu i chcialem wrocic ale nie wyszlo.ale nie o to chodzi....jak raz z nia pisalem smsy to zaczela mi wnich nadmieniac ze bylem do kitu w lozku ze mam malego i takie tam podobne bla bla bla ze teraz ma lepiej itd....ps.ma juz nowego chlopaka....CO MYSLICIE NA TEN TEMAT????

Gość panna marianna.
myślimy że jestes głupi i nie masz co robić tylko zkładasz beznadziejne erotyczne tematy :o ble.....

Gość elle24
No ja myślę,że faktycznie jej obecny jest lepszy,a jak jest lepszy to każdy inny zostaje w pamięci taki mały i nieporadny.

Gość łączenie tematów_____________
09:58 Wredna_Ja Myslimy, ze teraz ma lepiej. I ze kochasz ja nadal, bo Ciebie to jednak boli. __________ 10:01 idźcie do lekarza po teraz wiesz o co jej tak naprawdę chodziło... 10:03 phiphi ja bym jej dała w twarz To człowiek człowiekowi najbardziej potrzebny jest do szczęścia. http://tnij.org/aabn -konkurs Wygralam paste do zebów i szczoteczkę.Wolałabym ipoda http://tnij.org/aa9u 10:03 Wredna_Ja Prawdopodobna tez druga wersja: wcale tak nie jest, a mowi tak by "ukarac" Cie za odejscie. __________

Gość i co to bedzie co to bedzie
widocznie masz malego i byles do kitu w lozku, koniec kropka

Gość myysle zeee
to jakaś smarkata szczeniara góra 18lat nie wiecej jej daje......

ale jak byla ze ma to nigdy na nic nie narzekala.wrecz przeciwnie...mowila ze jestem super itp...tez mam juz nowa i nie narzekam ale pytam tak z ciekawosci.bo przeciez gdyby nie ja to pewnie ten zwiazek trwal by do tej pory...