Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bluegirl

Z CZYM ZESTAWIAĆ JEANSY ZEBY WYGLADAC MODNIE,CIEKAWIE,NIE SPORTOWO!!

Polecane posty

Gość bluegirl

jestem dosc szczupła i w zwykłych z materiału wygladam chudo a jeansy mnie jednak optycznie pogrubiaja wiec jestem skazana ale nie chce wygldac jak nastolatka bo juz dawno nia nie jestem.... moj patent to buty na obcasie ale co na gore/ i jakie kolory do jeansow? a same jeansy lepsze jasne czy ciemne?

jesli chcesz zeby cie optycznie pogrubily to jasne. na dol szpilka a na gore bluzka z rekawem 3/4 i dekoltem w serek. lub kardigan tez 3/4 i pod niego jakas bluzka z ladnym dekoltem, np. koronka. do tego duza torba.

Gość hola holaaaaaaaaaa
Poraziły mnie te koronki :O Zakładałabym raczej koszulowe bluzeczki, tzn takie z kołnierzykiem i żakiety. But (tu się zgadzam) na wyższym obcasie.

Gość emphetepe
na gore żakiiety.. a dlaczego swetry w serek dla starych bab???????????? nigdy ich sobie tak nie kojarzyłam..mozna je dostac w wielu młodziezowych sklepach

Gość kiju
koronik dla starych bab? koronki za zajebiste ! takie romantyczne. odrazu sie lepiej wygląda

kardigany dla starych bab? a co powiesz o takim delikatnym kardigzaanku z rekawem 3/4, zapinanym na dole tylko na 3 - 4 guziczki, moze byc z kapturem, i jest krotki, tak wiec wystaje pod spodem spod niego i na gorze tez bardzo duzo. musisz go nosic tylko z czyms pod spodem. a pod spod idealnie pasuje do tego bluzeczka na ramiaczkach, moze byc o sportowym kroju, z ciekawa koronka przy dekolcie. swietne polaczenie z jeansami. idealne dla nastolatek i mlodych kobiet.

Gość boncia
marynarka z lnu albo sztruksu