Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta 11

Nowe miejsce dla kobiet Kraków

Polecane posty

Gość Kobieta 11

Witam serdzecznie, Chcialam sie podzielic z Wami informacja na temat nowego miejsca dla kobiet w Krakowie. Instytut nazywa sie la-mujer www.la-mujer.pl na tej stronie mozecie dowiedziec sie szczegolowych informacji. Bardzo przykemne wnetrze mila obsluga, salon specjalizuje sie w zabiegach na cialo glownie odchudzajacych, posiadaja najnowsze maszyny jakich w poludniowej Polsce jeszcze nie ma. Ciesze sie barzdo ze powstaja takie miejsca i mam nadzieje ze bedzie ich coraz wiecej. Polecam serdzcnie i pozdrawiam.

Gość Apaczkas
Witam! Widze ,ze nie jestem pierwsa w tym temacie. Chciałam własnie polcecic wam to samo miejsce. salon, a raczej Instytut zanjduje sie na Krowodrzy w krakowie (swietny dojazd, maja parking). Wnętrza - potwierdzam, na prawdę świetny klimat, obsługa: pardzo sympatyczne dziewczyny. podoba mi sie ich podejście, zupełnie indywidualnie. Ale hit to są urządzenia.. maja takie "cuś" do elektrostymulacji! Słuchajcie w końcu można robić tkankę tłuszczową za pomocą elektrod. Próbowałam tego zabiegu, to niesamowite uczucie, bo na własnej skórze odczuwasz ze to na prawdę działa ! jest tam jeszcze urządzenie, z którym w Krakowie sie nie spotkałam - power slim studio - niesamowite. Sauna ale w exclusve wydaniu: z tv, dvd. Maszyna ta ma tak wiele funcji,ze rozpisywac sie nie będę, to trzeba zobaczyć i spróbować. Spróbowałam jeszcze rollenu - bardzo ciekawe urządzenie, wymasowało mnie tak, ze dostałam niesamowitego zastrzyku energii, siedziałam sobie i oglądałam przy tym TV (wszedzie maja tv). Jeszcze w tym tygodniu ide spróbować urządzenia vacufit - to bieżnia w kapsule , gdzie zasysane jest powietrze. Przepytałam panią , która korzystała z tegoż urządzenia. Podobno jest rewelacyjne - więc na bank i tego spróbuję...aaa ..przeciez jeszcze mają gabinet gdzie zadbają o nasze pazurki!...maja masaże, zabiegi na ciało. Mogłabym pisac i pisać, bo jestem zachwycona tym miejscem. pozdrawiam was kobitki, zajrzyjcie tam. napiszcie jakie wasze wrażenia , jestem ciekawa !

Gość Apaczkas
przepraszam za błedy, ale strasznie mnie sie spieszyło!

Gość drogo.................
za drogo:( jak dla mnie:(:(:(ale gabinet wyoglądałam na wszystkie strony. Ehhh mieć jeszcze kasę:( Ale dzieki za stronkę , przekaże bogatym koleżankom.🌼

Gość Madziula1975
witajcie, bylam tam ostatnio, zupelnie przypadkowo ( widzialam neon jadac do pracy) i naprawde fajnie!ceny bardzo zroznicowane, ale zakochalam sie w powerslim studio ( czy jakos tak...), na te chlodne dni rewelka! ponoc odchudza , ja bylam dopiero raz wiec jeszcze nie moge oceniac:) ale miejsce naprawde polecam

Gość ale badziewie
TO JEST REWELACYJNE MIEJSCE DLA PLASTIKOWYCH LAL, KTORE NIE WIEDZĄ GDZIE PRZEPUSZCZAC KASE SWOICH GOGUSIOW!!! NA STACHIEWICZA - NA TEJ RUCHLIWEJ ULICY PODRZEDNYCH AZOROW!!!!??? PHYYYYYYYYYYYYYYYYY!!! :/

Gość Madziula1975
ech...zakopleksionych ludzi nigdy nie zabraknie co widac po wpisie powyżej.

Gość Apaczkas
wybacz maleńka ( ta z komentarza 2 piętra w górę) , ale bynajmniej ja nie jestem lalą, tym bardziej nie przepuszczam kasy niczyjego "gogusia"... Zarabiam kase i przepuszczę ją tam gdzie mam ochotę. (biedny twoj facet...). Wydaje mi się ,że Ty nawet tam nie byłaś, a wypowiadasz się ,że "badziewne miejsce"... twój sposób wyrażania swoich nieuzasadnionych spostrzeżeń przypisuje Cię pod miejscem zamieszkania do bardziej podrzędnej dzielnicy/osiedla niż "podrzedne" azory. Nawet jeśli nie rajcuje Cię bywanie w takich miejscach byłabyś kompletnym bezguściem , twierdząc ,że chociażby wystrój jest "badziewny"....... maleńka Oczywiście kazdy ma prawo oceniac wg. swojego gustu.. tylko sprzydało by sie to czyms uargumentować. POZDRAWIAM

Gość Juve
z całym szczunkiem ale zabiegi mało dają jak się nie robi nic samemu ze swoim ciałem :) http://www.trainperfect.pl <- tutaj jak już coś pożądnego kobiety dla Was :)

Gość gość
Dla mnie niestety za daleko, chodzę do kliniki laime przy rakowickiej i nie zamierzam zmieniać bo jestem zadowolona i jednak to jest w centrum

Gość gość
Reklamujcie dalej, moze ktos przyjdzie dzięki temu. Pytanie dlaczego to miejsce tylko dla kobiet?