Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wazne jak wyglądam

szczupla czy inteligentna ?

Polecane posty

Gość zaskocze was
miłego dnia Wam wszystkim życze:)

dlatego \"niestety\" bo wszyscy, prawie wszyscy liczą tutaj, że jestem małym, grubym facecikiem lekko łysiejącym, ktory jest na dodatek bezrobotny... dlatego napisałem, że \"niestety\" bo zawiódłbym ich oczekiwania

ale ja nie chwytam za słowa... po prostu myslalem, że jestes gorącą włoską czarnulką o śniadej cerze i długich nogach :P

Gość inna całkiem inna ....
Hmm .. no właśnie, to się nie wyklucza ... myślę, że coraz częściej dziewczyny dbają o wszystkie sfery .... I mnóstwo jest kobiet posiadających jedno i drugie ... A mężczyźni wolą ładne i puste? hmm nie sądzę.... Każdy inteligentny szuka sobie podobnej ... przynajmniej mieszczącej się w pewnym przedziale .... :P

Gość mezczyznom a nie
zaskocze was - jak juz sie nauczysz pisac bez bledow i czytac ze zrozumieniem, to moze nawiaze z Toba rozmowe heh

\"komiczne - nie mam nawet najmniejszej checi, zeby Cie poznac...\" chciałabys, tylko ukrywasz to przed samą sobą :P Grzesznico - Włoszki niekoniecznie są dla Włochów, ale cóż - pozostaje mi tylko wierzyć... ja ufam ludziom - jestem bardzo wrażliwym człowiekiem

komiczne- bardzo mi przypominasz mojego kolege, na poczatku go nie lubilam bo myslalam ze jest zarozumialy, ale bardzo zyskal po blizszym poznaniu , pewnie tak samo jest z Toba, zaloze sie ze jak Cie blizej poznac to jestes fajnym facetem :)

Gość umnie idzie
komiczne witaj w klubie zakochanych w sobie ci zakompleksieni nigdy tej milosci nie pojma...

Gość umnie idzie
nikt nie jest w mym guscie tak jak ja

Nie sądzę, żebyś ufał ludziom, ja zresztą też nie ufam-staram się być ostrożna :P Nie stwierdziłam, że Włoszki są tylko dla Włochów, odniosłam się tylko do tego, że też jestem \"gorąca\" , a w tle dodałam \"wloskich panów\"... Mi nie zależy , czy ktoś wierzy, czy też nie - jaka jestem, czy jak wyglądam. Raz-że wielu ludzi tutaj ściemnia i udaje kogoś innego , niz jest w rzeczywistości, a jeśli ktoś nawet opisze siebie szczerze, to zaraz banda zazdrośników poddaje to pod wątpliwość :P

Gość umnie idzie
wy ludzie widze jak konkretow nie poruszycie to nie jestescie soba

Gość umnie idzie
smiley -rozumiesz slowo ABSTRAKCJA?

Gość mezczyznom a nie
jestescie wszyscy powaleni przygłupy jedne

Gość h sch
do "niewazne jak wygladam" wyslij mi twoje zdjecie to ci powiem czy jestes inteligentna :P

Gość umnie idzie
to sie ciesz

__30+ ja mam po prostu ostry dowcip, na dodatek kierujący się zasadami lansowanymi przez grupę Monty Pythona... jesli ktoś nie czai skrajnego absurdu, maksymalnej ironii (w tym rowniez autoironii) oraz nie potrafi czytać między wierszami, to po prostu nie zrozumie tego co pisze.. nie chce dorabiać ideologii ale zazwyczaj swietnie dogaduje sie z osobami naprawde inteligentnymi, którzy maja do tego odrobine polotu i fantazji.... ludzie prości, sztywni i zawzięci oraz zgorzkniali, nie rozumieją tego rodzaju humoru... nie kazdy musi - mnie to nie boli... zresztą w realu wszystko jedt inne - dochodzi mimika twarzy, ton wypowiedzi... wtedy być moze moje \"kwasy\" nabierają inego wymiaru :) ale trzeba miec dystans - do swiata i do siebie...

Gość umnie idzie
tobie tez sie dziwie komiczne ze uznajesz potrzebe zeby sie tlumaczyc konkret konkret i jeszcze raz abstrakcja

przykładem jest Smiley - pisze zartem, by ją prowokowac, a ona nie załapała i bedzie sie tłumaczyc przez nastepne 5 stron

Yo Smiley🖐️:D Teraz ja wam cos powiem:P hehehe Czlowiek bardzo silny i muskularny nie uchodzi za inteligentnego,kiedy jest sie szczuplym i dobrze ubranym w oczach innych iloraz inteligencji automatycznie rosnie! :D Taka jest prawda:P

Gość anonim aaa...
najlepiej i jedno i drugie,ale jak mam wybierać to szczupła.

Szczupla zawsze mozesz byc, wystarczy przejsc na diete z inteligencja juz nie jest tak prosto...

Gość a co jak jest szczupla i brzyd
ka chyba lepiej bylo zadac pytanie ladna i szczupla bo co po szczuplosci jak twarz jak maszkaron

Gość norbert k
MUSI byc szczupla.reszta jest mniej wazna.