Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cindy1983

zdradzil mnie,,,,,,,,,

Polecane posty

Gość a1976
moze nie warto zeby wracal

Gość a dlaczego kobiety zdradzaja
chryste jaka ty naiwna jestes! az zal czytac!!! a chesz go jeszcze jak w kolo tylu innych??? zadaj sobie to pytanie!!!!!!!!

Gość elle24
Wróci?A chciałabys być z facetem który cie zdradził?

Gość to nie był ten jedyny
nie badz glupia, po co ci taki kurwiarz?

Gość a1976
ja pewnie tez bym odeszla gbyby nie dzieci chociaz wcale nie mam pewnosci ze mnie zdradzil

a jak sie dowiedzialam o zdradzie? zadzwonila do mnie ta suka o 24 w nocy i powiedziala,zebym sie odpierdoliła od jej Karolka,z jego telefonu!! i potem on zazdwonil,ze ma mnie w dupie, od 2 mieseicy nie odbiera ode mnie te,boi sie,a ja bym chciala mu spojrzec w oczy, jak zrobic zeby z nim pogadac? cholerny tchorz

Gość a1976
boli sama mysl ze spotykal sie z inna

Gość kawkaaa
O NIEEE po takim czyms, zostawic sprawe tak jak jest! nie lazic za nim i nie dzwonic. kurcze naprawde chcesz zeby taki ktos do Ciebie wrocil?nie wierze...

Gość a1976
ten facet nie jest ciebie wart zapomnij o nim

Gość a1976
znajdz innego

bo niektorzy facet to tchorze, nic na to nie poradzisz. wybacz mu i pozukaj sobie innego.

nie myl tak, ze wszyscy chcą tylko sexu, na pewno tak nie ejst. znajdziesz porzadnego faceta na pewno ❤️

Gość musze sie przyznac
ja ponad tydzien temu zdradzilam swojego faceta..... zaufal mi i swojemu znajomemu wystarczyl alkohol, klotnia(przez tel) z facetem, po klotni wiecej alkoholu, wyzalanie sie znajomemu i ........... wyladowalam w lozku z naszym znajomym. ale chyba nie to bylo najgorsze (eh moj facet domysla sie co stalo sie tamtej nocy, chociaz byl z jakies 200km ode mnie, ale nazwal to "wypadkiem przy pracy"), 2 dni pozniej zaciagnelam go do lozka (bylam juz trzezwa). rozne rzeczy sie zdarzaja, nawet jesli jest super git w lozku!!!!!

kurwa amc,zygac sie chce ,jak mozna sie pieprzyc bez uczuc??? przeciez sex to zespolenie dwoch ciał kochajacych sie

Gość tez tego nie rozumiem

jak ktos nie ma do siebie szacunku,czy to kobieta,czy facet i łazi z byle kim do łóżka to jest ścierwem,i chciałabym mu to wykrzyczec!!ale cholera on sie ukrywa,boi sie mnie,palant,KAROL TY PALANCIE!!! ŻAŁUJ,ZE MNIE STRACIŁES,MIAŁES WSZYSTKO CO CHCIAŁES,TERAZ ŻAŁUJ,JA CI NIGDY NIE WYBACZE

Gość musze sie przyznac
wiesz Cindy, ja po prostu mialam ochote na niego.... chociaz w sumie teraz tak mysle ze to bylo bezsensu, i uwazam ze bezsensu sa takie zdrady, gdyz przez to mozna tylko cos stracic a nie zyskac:( wczesniej nic takiego mi sie nie zdarzalo. A na Twoim miejscu Cindy dalabym sobie z nim spokoj, nie pozwol mu sie ponizac, nie daj po sobie poznac ze to przezywasz....