Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mania jsja

Pomóżcie

Polecane posty

Gość mania jsja

Przez 4 lata byłam s chlopakie... nie uprawialismy seksu, ale nazwijmo to ze fajnie sie bawilismy:) Teraz mam nowego chlopaka no i....??? na poczatku bawilismy sie paluszkami...wsadzal mi cale i bylo ok, nic nie bolalo...tampony tez wsadzam ok, ostatnio nawet niby wlozyl tego swojego malego i nawet sie polalo:))ale.....on ciagle wypadal....dodam ze biore tabletki antykoncepcyjne i odczuwam suchosc...ale czy mozliwe ze stracilam bezbolesnie i bez krwi dziwictwo, czy po prostu wsadza mi bardzo plytko?

kiedy wreszcie wbijecie sobie do głowy, że utrata dziewictwa nie zawsze wiąże się z rozlewem krwi???

Gość mania jsja
ale ja o tym wiem ze to nie wiaze sie z rozlewem krwi! ale czemu jego penis ciagle wypada?

a jaki jest duży? czy erekcja wystarczająco silna? może się stresuje?? może nieodpowiednia pozycja, może nieodpowiednie ruchy, to ty byłas przy tym nie my

Gość pakuje ci w ta dziurke
co trzeba ? Po latach spotyka sie dwoch kumpli ktorzy rownoczesnie brali sluby . Jeden drugiego pyta : a ty pakujesz swoja w ta druga dziurke czasami ? A ten drugi mowi : nie no cos ty jeszcze by w ciaze zaszla :) :P

Gość mania jsja
pytam powaznie

Gość mania jsja
uwielbiam gdy mój chłopak wsadza mi w dziurke kiszonego ogóra, jednak po tym zabiegu czuję nieskonczoną suchość, do tej pory stosowałam dokłądnie obraną ze skórki i dobrze doprawioną cukinię, ale kuzynka Leokadia skutecznie pozbyła sie suchości ocierając się o słup telegraficzny