Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cel 5kg

Hej. Do osiągnięcia mojego celu brakuje mi 5kg. Kto się chce przyłączyć

Polecane posty

a wiesz, ze ja bardzo chetnie?:) w sumie wiecej chudnac nie chce;) dzis zaczelam diete bialkowa. a ty na czym jestes?

Gość cel 5kg
Hej:) ja chce zacząć od jutra.. czyli 15.09 i nie wiem jeszcze co wybrac.. na czym polega dieta białkowa/??

Gość ona szczupla
ooo cos dla mnie :Dtez chce tyle przytyc.. ale jakos mi sie nie udaje :(

Gość ona szczupla
hehe a wy w druga strone :S

Gość ja chcę trzy kilo

Gość ona szczupla
oddaj mi te 5 kg :(

tutaj jest swietny link tlumaczacy ta diete: http://www.schudnij.webus.pl/ generalnie chodzi o to, zeby zjadac produkty o duzej zawartosci bialka a b.niskiej zawartosci wegli. na sniadanko dzis zjadlam 2 jajka na twardo+jakies 4 plasterki sera zoltego na obiad 1 lyzka kapusniaku kolacje chyba sobie odpuszcze, bo chora jestem i w ogole apetyt stracilam. no ale nie mam nic przeciwko:D wejdź sobie w kalorie.net i tam z boku jest tabela kaloryczna w linkach.popatrz na produkty ktore maja np. do 2g wegli a sporo bialka. ja od tego zaczynam :) jak sie wykuruje to dorzuce jakies cwiczonka;)

ja chyba zastosuje coś na bazie kopenhaskiej.. nie chce mis ię logować na tej stronie.. tym bardziej że chcą jakiegoś smsa żebymw wysłała

Gość ona szczupla
ogolnie to wam zazdroszezce tych 5 kg :classic_cool:

ona szczupla--> ja ci chetnie oddam te 5kg :D a co do logowania na tej stronce. ja sie nie logowalam:D szkoda mi kasy. po prostu sprawdzam sobie w tabelach co moge jesc i tyle:D a kopenhaska..zbyt rygorystyczna jak dla mnie:P nie lubie diet typu \"zjedz 10g tego,5 tego etc...\" ciekawe czy mi zadzialaja te emotki:D

medleys -->> czy to przywitanie?:D jeśli tak to witamy w naszych skromnych progach 🌼 cel 5kg--> a jaka diete stosowalas wczesniej?

Mi właśnie pasuje taka dieta.. Śniadanie kawa z mlekiem Lunch warzywo (pomidor, papryka), ser bały (hohland Fit) lub jajko lub jogurt Obiad mięso, sałatka.. Kolacja patrz lunch wszystko max do 19 :) zresztą ja juz kopenhaską przerabiałam.. i mam o niej dobre zdanie.. teraz chce poprostu jeszcze więcej:) schudnąć.

no, chociaz w sumie jak tak popatrzec to smakowicie wyglada:) tyle ze ja mam ten problem,ze nie bede raczej brac papryki do szkoly:D a na diecie bialkowej to w szkole sobie moge zjesc jogurt naturalny bez cukru i graa :)

Gość ona szczupla
ja... 55 przy 174cm Te 5 kg chce chociaz przytyc :O

dlaczego? papryki do szkoły nie będziesz brała..?? pokroisz w plasterki i gra...

noo ja jestem troche wyzsza a chcialabym wazyc mniejwiecej tyle co ty:D ale tak to jest. ten kto chce schudnac to nie moze, a ten co chce przytyc to tez nie moze ;)

cel 5kg--> a no jakos nie wiem:D głupawo tak troche:D pozatym ta moja dietka jakos tak mi podpasowala...nie wiem czemu:D