Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta_____z klasą

Żałoba po związku????????

Polecane posty

Gość kobieta_____z klasą

Co to znaczy, kiedy facet mówi, że kocha, ale nie jest gotowy na związek,bo 2 miesiące temu rozstał się z kobietą, której chyba nie kocha, bo kocha mnie(jak twierdzi uparcie). Ja rozstałam się dla niego z mężczyzną 3 tygodnie temu. On mówi, ze kiedys na pewno bedziemy razem, ze to cos, co może zaważyc na jego zyciu. Twierdzi ponadto, że nie jest ważne, kto z kim się rozstał i tak trzeba odbyc żałobę. I TEGO WŁASNIE NIE ROZUMIEM, BO JA TEZ GO KOCHAM I NIE KUMAM

Gość tez nie rozumiem
faceci to chyba calkiem inny gatunek i nie da sie ich zrozumiec do konca... czas czas czas :/

On musi odpocząć, zapewne uporządkować swoje emocje. Chyba nie jest typem mężczyzny, który łatwo wchodzi ze związku w związek - od razu. Co nie znaczy, że cię nie kocha, zresztą sama chyba powinnaś to wiedzieć, co on do ciebie czuje, a czego nie. Ja w żałobie po związku byłam 3 lata i czuję, ze właśnie się kończy.

Gość kobieta_____z klasą
no dobrze, ale on od 7 lat twierdzi, ze mnie kocha. I ze jestesmy sobie przeznaczeni :O

:O Wiesz co? nic odkrywczego ci nie napiszę, ale zajmij się sobą, zostaw go samego na jakiś czas. 7 lat to nie 7 dni, mógł się dawno zastanowić, jak poukładać swoje sprawy i emocje.

Gość kobieta_____z klasą
zawsze każde z nas było w innym związku i on twierdzi, ze ja nigdy nie chciałam z nim być ja zawsze chcialam, ale nic nie mowilam, a on nie nalegał

Nic mądrego ci nie napiszę, bo w takich sytuacjach człowiekiem rządzą emocje. Wiem cos o tym, bo sama jestem na etapie wyłażenia z podobnego syfu.