Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiedy...

kto mnie pocieszy,facet mnie zdradza wirtualnie

Polecane posty

ależ ja to traktuję całkiem poważnie!! naprawdę!! no, powiedz, że rozumiesz swojego Misia, że go kochasz, nie jesteś na niego zła i że wszystko bedzie dobrze.... no powiedz...

nie mowisz tego chyba poważnie?? nie mozesz mi tego zrobić!! to naprawdę nic dla mnie nie znaczy!! nie mozesz mnie tak zostawic i po prostu odejsc!! powiedz, ze to nieprawda, ze jestes tylko przez chwilke zla, ze to ci przejdzie.... no powiedz... proszę:(:(:(:(

uuuuuuuuuuuuooooooooooooooooooooooo ja nieszczęśliwyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!! kobieeeeeeeeeee...ttaaaaaaa mnieee op. op. opuuuuuuuściiłllaaaaaaaaaaa!!!! co ja teraz pocznę, saaaaaaammmotny takiiiiii????????:(:(:(:(:(

Gość zdradza aqrat
wirtualnie. no. pewnie. nikt nikogo nie zdradza. no. hiena forumowa, to by się zgadzało.

Gość Irenka Santor
Brakuje paru osób na forum

Gość Irenka Santor
Mati brakuje ....

Gość Irenka Santor
matyldy starej nie znasz??

ooooooo :P nie, nie znam , aczkolwiek kilkadziesiat jej wpisow widzialam :P:P

a ja znam Irenkę ;) i chyba wiem juz o co chodziło ;););) hien to raczej nie ma. chyba, ze podejdziemy do hieny jako typowego padlinożercy :D:D:D teraz zostali tu juz tylko sami internetowi zwyrodnialcy, czychajacy na rzesze samotnych, nieszczesliwych kobiet i czychajacych na moment do sprowadzenia na nie jeszcze wiekszego nieszczescia i ostatecznego, graniczacego z szalenstwem przygnebienia.;)

Gość poem wam
ta Polska to normalnie szok jest. schizofrenia paranoidalna wraz z manią prześladowczą. nie jest dobrze. straszne chamstwo. dżizas. nigdy tam nie chcę wracać. tragjedja. co tam się u was dzieje to pojęcie ludzkie przechodzi. ja to już 1 dnia chciałam do domu. szoke. no szoke. każdy zdrowy co tam jest to w szybkim czasie ogłupieje. a drogo jak skurwysyn. lud zapada na schizofrenię. bardzo wzrosła zachorowalność. no siok. no good. jak wy tam możecie żyć??? no ale Polacy to tacy są, kurwa, stękają, narzekają, ale jak co do czego przychodzi to są happy. dżizas. musk sie lasuje.

Gość przeceniasz internetowe
zwyrodnialstwo. to bezpieczny teren. akurat. zwyrodnialec to siedzi i knuje a nie surfuje. taka jest moja opinia. a ja przeważnie mam rację. wiadomo. moze jutro wam opowiem jeden z moich numerów ostatnich, ale ubaw. ło boszzzz.