Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuńka13

DOBRY I TANI WOSK DO DEPILACJI

Polecane posty

Gość Martuńka13

Szukam dobrego i taniego wozku w plastrach do depilacji nóg, czy ktoś moze mi polecić jakis dobry??

Gość Martuńka13
Nikt nie używał wosku...??

Gość Martuńka13

Gość Martuńka13
A czy wosk z Joanny tez jest dobry??

Gość Keck
Moim zdaniem najlepszy jest wosk w plastrach marki Rossmann - kosztuje 11,99 za opakowanie 20 sztuk i jest najlepszy spośród tych, które stosowałam(a było tego sporo: veet, joanna, soraya...) :)

Gość kokosanel
venita tani i dobry

Gość odradzam veet
nie zmyjesz go, w opakowaniu masz chyba tylko 2 chusteczki do zmywania, ktore nie starczaja, a potem bedziesz sie kleic bo pozostalosci po oderwaniu wosku nie dac sie zmyc bez tych chusteczek

Gość kokosanel
veet po prostu przereklamowany

Gość Martuńka13
Dziex...:)

Gość polecam joanne opakaowanie
taki jasny braz chyba. jest tani, a bardzo dobry. za to veet ten, ktory mozna zmyc woda jest do bani zle przylepia sie do wlosow i prawie wcale nie wyrywa

Gość ujotowska
tanita owocowy (okolo 12 zl) joanna violet )okolo 7 zl) ja polecam obydwa sa skuteczne rozniwe do dosc obfitego owlosienia.. :/

Gość kadlk
kup sobie dobrej taśmy i powyrywaj:D ja tak w dzieciństwie robiłam;)

Gość Martuńka13
Dziex...

Gość gość
Ja odkąd zaczęłam stosować ten rodzaj depilacji to kupuje wosk marki Hildegard Braukmann . Jest wydajny, dobrej jakości i nie podrażnia skóry. Teraz sobie już nie wyobrażam depilować się co drugi dzień maszynką.

Gość gość
Wystarczy wosk do depilacji HB - aby tylko stosowany systematycznie, w sensie - jak depilujecie, to tylko z jego pomocą. U mnie to dało radę - tzn. nie musiałam depilować tak często, włoski odrastają wolniej, wygląda to lepiej, a miałam naprawdę z tą depilacją mnóstwo problemów.

Gość gość
Bardzo fajnie działa wosk do depilacji HB. Używamy tego kosmetyku od dawna, tzn. głównie ja używam. Dał mi święty spokój, włoski odrastają coraz dłużej, mamy zdecydowanie mniej problemów, a właśnie głównie chodziło mi o te kwestie. Nie lubię depilacji - przy tym kosmetyku robię to coraz rzadziej.

Osobiście polecam Veet plastry do depilacji z woskiem do skóry normalnej. Uważam, że posiadają bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Na plastrach nałożona jest odpowiednia ilość wosku, który łatwo rozgrzewa się w dłoniach i dobrze przylega do włosów, wyrywa najmniejsze włoski, wyrywa a nie ciągnie i pozostawia je w skórze jak w przypadku innych wosków- uważam, że warto to podkreślić. Chusteczki szybko się kończą, dlatego ja polecam zakupić oliwkę dla dzieci- działa tak samo dobrze a starcza na bardzo długo. Te plastry pozwalają pozbyć się owłosienia za jednym zamachem, wyrywa włosa z cebulka , dzięki czemu depilacja starcza na około miesiąca, a gdy depiluję się tylko tą metodą , to włoski odrastają coraz słabsze i jest ich mniej. Co do ceny- za plastry z woskiem płaci się podobne ceny, różnica jednej złotówki czy dwóch nie robi dużej różnicy dla portfela, a jakość dla naszej skóry już bardzo. Poza tym mozna je dostać w bardzo korzystnych cenach, polecam się rozejrzeć. 

Moje ostatnie odkrycie to plastry Veet, ale z formułą Easy Gelwax. Ja zawsze miałam problem z podrażnieniami po każdym rodzaju depilacji, a te są świetne, zarówno w użyciu jak i biorąc pod uwagę efekt. Konsystencja plastra po dotknięciu do skóry staje się taka jakby żelowa, więc łapie wszystkie nawet małe i miękkie włoski. Te plastry są dużo bardziej przyjemne niż zwykłe woskowe. W dodatku ładnie pachną, są łate w użyciu no i przede wszystkim skuteczne. Po nich nie mam czerwonych kropeczek. Mają też dołączone chusteczki po depilacji, które koją i nawilżają. Także u mnie się sprawdziły. 

Gość magda.chuda

Dla mnie po prostu bajka :). Plastry są rewelacyjne !! używam je cały czas. Najlepiej sprawdziły się na wakacjach kiedy to do samolotu nie mogłam zabrać maszynki do golenia. Mimo iż za w czasu użyłam ich wcześniej, to wzięłam je na wszelki wypadek. No i przydały się mojej siostrze, bo u mnie efekt trzyma się na prawdę długo :). Nie podrażnia, nogi są gładkie, łapią nawet najmniejsze włoski i rzeczywiście po kilku razach włoski stają się słabsze. Dla mnie bomba. Warto spróbować