Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedroneczka mała

biedronka moje życie

Polecane posty

Gość henek
taaa polscy mali producenci sa dla nich czesto podwykonawcami ale co z tego jak najwieksze zyski i tak maja portugalczycy z całej tej zabawy (miedzy innymi kosztem płac pracowników- chociaz to sie podobno ostanio zmieniło na lepsze)

Gość henek
ten temat to zamkniete koło - ludzie mówie a tanie nie obchodzi mnie do jakiego kraju odchodza zyski bo jestem biedny wiec tam kupuje, a naszym kraju PKB od tego sie mało zwieksza i tp itd. szkoda gadać

Gość nop
Trochę inaczej chyba. Może w odpowiedzi na zarzuty o łamamniu praw pracowniczych, jakoś tak w pierwszej połowie br. pojawiłało sie sporo reklam tej sieci. Musze przytznać, że jak dla mnie, naprawde pozytywnie sie wyróżniały. Nie "krzyczały", nie karykaturowały, odwóływały sie do polskiech tradycji i polskich produktów. Wśród badziewia rekalm, naprawde byłem pozytywnie zaskoczony :)

Gość nop
" let me think about it no to co mam isc i kupic to samo ale drozej" Cóż ... Wg mnie na takiej zasadzie działa np. PiPa. Czyli PIotr i PAweł. Ponieważ niektórym "wypada" tam właśnie robić zakupy, gdyż chcą byc "dobrze" postrzegani ... A ze czasem nie wiedzą co kupują, to ... nie ich wina, że nie wiedzą ;)

Gość nop
"wiec z powodow jakis tam ze pkb sie nie zwieksza nie bede latac gdzie indziej" - na dłuższą metę wielka szkoda ... Ale niestety coraz trudeniej o realizację ...

Lepsza biedronka, przynajmniej 95% produktów jest produkowanych w Polsce.. a nie taki Lidl że może z 5%:P, a reszta z Niemiec. Ale jak ktoś lubi wspierać gospodarkę Niemiec to niech kupuje dalej w Lidlu:O

a ja lubię robić zakupy w biedronce często kupuję: nektar pomarańczowy 2l za 2.99 margaryne rame za 4.09 chusteczki do nosa za 10 paczuszek 1.89 ciasto hanusi za 5.29 kupiłam ostatnio ciśnieniomierz za 39.99 (działa) jeżeli kupisz coś i ci się niepodoba lub jest uszkodzone to nie ma problemu z wymianą lub zwrotem pieniędzy