Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki*26

mam już dość!!!!!

Polecane posty

Gość Wiki*26

wkurzyłam się jak nie wiem co na mojego faceta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od dawna jest między nami niedobrze, zdarzają się lepsze a nawet całkiem dobre dni. jednak wiele nas dzieli, przede wszystkim to, że ja chcę ślubu (razem jesteśmy 4 lata i dziecko w drodze) a on nie. nie chcę ślubu ze względu na ciążę, chcę zawrzeć związek małzeński, bo to dla mnie ważne, ale po urodzeniu dziecka. natomiast on nie chce ślubu... bo po co :O bo czuje się a młody na małżeństwo :o a na dodatek dziś na tapecie jego telefonu,jak dostał smsa i się zaświeciło, zauważyłam jakąś babę!!!!! nie gołą, całkiem ładne zdjęcie, ale mimo wszystko!!!!!!!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość uspokój się
kobieto, bo dziecku zaszkodzisz faceta ja bym spławiła

Gość gfdgfd
to dlaczego robisz dzieci przed slubem ?JAja se robisz?

to małe całe noce będzie ryczeć, jak będziesz tak długo siedziała :) kładź się spać...nie masz innych zmartwień jak kobieta na tapecie Twojego faceta?:o hehehehehe

Gość kpcjnepi
oj dzieciaku nie maz co robic tylko szukac prowokacji na necie?zalosneeeee!!!!!!!!:O

Gość zdenek..........
Nie wiedzialas, jaki jest? Bylas z nim 4 lata!!! To dosc czasu, zeby wiedziec, jakie zapatrywania na przyszlosc ma partner.

Gość Wiki*26
ja wcale nie prowokuję a dla mnie ta babka to jest kropla, która przepełniła czarę goryczy :(

Gość Wiki*26
wcześniej mówił, że chce się ze mną ożenić

Gość dziecko ile ty
kopnij go w d*** poważnie

Gość wszystko w normie
powiedz mu ze wlasciwie bez slubu bedzie lepiej. Kobieto, ja tez mam dziecko w drodze, jestem starsza od ciebie, i nie myslimy o slubie. Nie nalegaj , a co do kobitki na tapecie ....norma, moj facet prenumeruje gazete w ktorej pelno cycek i tyleczkow. Tez czesto czytam te gazetke :P good luck

Gość bleeeeeeeeee