Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsgfgfh

jak przekonac faceta ze po rozwodzie dzieci go nie znienawidza?

Polecane posty

Gość fsgfgfh

wiec jest problem, jestesmy razem bardzo sie kochamy, ale on boi sie rozwiesc , twierdzi ze dzieci go znienawidza... jak go przekonac ze tak nie bedzie? zalamana

Gość lewa noga z rana
a jaka masz pewnosc,ze tak sie nie stanie??

Gość fsgfgfh
zadna, wiem tyle ze dzieci mnuie uwielbiaja, on jest w separacji i boi sie rozwodu tylko dlatego ze dzieci go moga znienawiadzic...

Gość lewa noga z rana
w takim razie, najlepszym rozwiazaniem bedzie jak on porozmawia z dziecmi i niech one rozwieja jego watpliwosci, sorko, jak mowisz dzieci Cie uwielbiaja wiec nie powinno byc problemu,ale najlepiej bedzie jak on uslyszy to z ich ust. Pozdrawiam

Gość DDRR...
przeciez to i tak zalezy od wielu spraw- od tego czy bedzie o nie dbal, czy bedzie szanowal ich matkę itp.

a może to sposób na przeiciaganie tego rozwodu w nieskończoność??

Gość fsgfgfh
tu chodzi o to ze to on bedzie mial opieke nad dziecmi bo ich matka nie jest zdolna do opieki nad nimi 3/4 roku spedza na urlopach chorobowych, a on sie boi dzieci zapytac... dzieciaki mnie uwielbiaja nawet mowia do mnie mamo, nie rozumiem czemu on nie rozumie!

Gość fsgfgfh
nie znam go juz naprawde dlugo, nie przeciaga tego , poprostu sie boi, on uwielbie swoje dzieci i boi sie ze go znaienawidza a moim zdaniem jak juz mowia do mnie mamo to raczej sie przyzwyczaja do nowego stanu rzeczy