Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1123kwiatek7890

DZIEWCZYNY DORADŹCIE BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 1123kwiatek7890

w jednym topicu wylookałam super fryzurke: http://republika.pl/blog_yu_3014476/4760203/tr/rihanna_na_gali.jpg mam pytanie....czy taka fryzura pasowałaby do okrągłej buźki??? tylko szczerze....bo fryzura sama w sobie jest naprawde bardzo ładna,nie jakas tam wymyślona......tylko nie wiem czy będzie do mnie pasowała( a mam okrągłą buzie)

wiem z autopsji że nie.. całą podstawówkę miałam tak obcięte włosy - wyglądałam jak księżyc w pełni.. dla mnie w kazdym razie nieee

Gość dlaczego nieee
wydaje mi sie ze mogloby byc spoko...moglabys zrobic cos podobnego ale z tylu dluzsze wlosy i juz by bylo ok.

śliczna fryzura no i czy do okrągłej buzi bedzie pasować to raczej nie :/ bo optycznie Twoja buźka będzie okrąglejsza A ta fryzura wymaga użycia prostownicy :/ szczerze odradzam

a czy do kształtu mojej twarzy ta fryzura będzie pasowała?? jak myslicie?? bo też mam zamiar sobie taka zrobić....bardzo fajna i prosta fryzura... www.19ewelaaa89.fotka.pl

Gość mysle ze tak
:)

Gość no jejeq myslicie
ze jak sie tak obetniecie to bedziecie wygladac jak rihanna? :/

oczywiście że nie....przynajmniej ja tak nie myśle...po prostu podoba mi się ta fryzura i tyle.....a większość dziewczyn że tak powiem \"rzuca się\" teraz na fryzurę na tzw.\"boba\"