Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkotek

czy na slub cywilny wypada załozyc długa czarna

Polecane posty

Gość kkkkotek

skromna prostą sukienkę - oczywiście jkako gośc, czy lepiej elegancka bluzke i spódnicę a potem do restauracji tylko czarną ?

Gość kkkkotek
slub bedzie o 12.30 a przyjęcie wieczorem dopiero

Gość hfhfg
na slub nie ubiera sie czarnej sukienki,a na pogrzeby jak chodzisz ubrana? baleriny i sukienka w kwiaty?

Gość Rudka15
Nie wypada

Gość kkkkotek
myślałam że mała czarna jest uniwersalna -wszystkie imprezy można obejść , najlepiej sie w niej czuje - no ale skoro nie wypada to mam długa zielona - czy długa zielona pasuje na ślub czy tylko na wieczór???

Gość 33333
pewnie ze wypada ubrac małą czarną , nic nie stoi na przeszkodzie:)

Gość do 33333
przywracasz mi wiare - wiem ze sa zabobony - np . moja mama zrezygnowała na moim slubie z czarnej sukni, załozyuła rozowa ale co z tego jak 2 miesiące potem zmarła :( sierota mnie zostawiła więc nie wierze w takie przesądy

Gość fdfdfs
jesli laaaaaadna to czemu nie:):)

Gość oczywiscie ze mozesz nosic
czarna kiecke na slubie:) ale skoro slub jest wczesnie to wlozylabym jednak bluzke i spodnice a wieczorem dopiero suknie w koncu skads sie wziala nazwa suknia wieczorowa;)

Gość kkkkotek
dziekuje za porady :) na tym forum sa sprzeczne poglądy i sie waham - szkoda mi kasy na nowa sukienke a odnalazłam stara sprzed lat - własnie czarna w której bradzo sexi wygladam, efektowne dodatki np duzy srebrny wisior ? Moze ktos sie jeszcze wypowie

Gość ginnnaaa
czarna sukienka na wesele to brak pdstawowych zasad kultury w klwetii ubioru - moze warto poczytać ?

Gość szwagierKa
moja bratowa na swoj wlasny slub cywilny zalozyla dluga czarna, do tego nie zaprosila nikogo z rodziny tylko swiadkow, do tej pory nie moge jej scierpiec normlanie jakbym mogla to bym jej dala w pysk... dzieki, ze moglam sie tu wygadac.. wiec spokojnie zakladaj swoja sukienke na ten slub, bo skoro panna mloda zalozyla czarna to chyba gosc tez moze co nie? chociaz ona to akurat totalne bezguscie ( na wesele brata w zaawansowanej ciazy ubrala sobie mala czarna...) wiec osobiscie bym ci nie radzila, moze lepiej jednak wybierz cos weselszego..

Gość kkkkotek
ale czarny nie jest smutny- ma takie wytłaczane mieniące sie delikatnie na srebno wytłoczenia z mięciutkiego materiału, jest obcisła no poprostu taka alegancja ale skoro zdania sa podzielone chyba lepiej zieloną ? chciaż w niej nie wyglądam tak szałowo :( a zreszta to nie ja jestem tam najwazniejsza wiec moge ubrac sie skromniej dzieki dziewczyny za opinie