Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna wierzyczka

samotni sa dyskryminowani przez spoleczenstwo

Polecane posty

Gość samotna wierzyczka

...a zwlaszcza przez mezatki, zareczone ecc ktore dobitnie umieja pokazac ze singiel=gorszy

Gość rgwrg
nieprawda nigdy nic takiego nie odczułam

Najważniejsze żeby samemu tak nie uważać i umieć być dumnym z siebie niezależnie od statusu. Wtedy mężatki czują, że nic nie wskórają, i dają spokój. Może dlatego mnie nikt nie dyskryminuje:) no, może poza paniami w kasach biletowych do kina, ale zwykle i tak nie chodzę sama tylko z koleżankami też singielkami:)

nie no bez przesady samotni nie są dyskryminowani przez społeczeństwo ale często daje im się odczuć ze są gorsi niż ci \"sparowani\"

Gość samotna wierzyczka

Gość draska
Ja nie czuje zebym byla dyskryminowana przez spoleczenstwo, ale sa osoby, ktore uwazaja, ze jestem skonczona np. kolezanka mojej mamy, z ktorej corka sie przyjaźnilam a kiedy nasze drogi sie rozeszly kiedy wyszla za maz, to obie spekuluja na moj temat, ze pewnie zaden mnie nie chcial, ze juz nie urodze dziecka to juz na pewno. Ostatnio kolezanke mamy spotkalam w skepie i ona zadala mi pytanie czy gotuje obiady, no bo przeciez nie mam dla kogo !!!

Gość samotna wierzyczka
No wlasnie o to mi chodzi. Nie chodzi o jawna dyskryminacje ale o te znaczace spojrzenia, polslowka ktore maja za zadanie kazac czuc sie gorszym. Pomijam juz ciotki ktore na kazdym zjezdzie rodzinnym pytaja sie kiedy wyjde za maz bo czas mi ucieka, ale teraz rowniez wszystkie kolezanki mezatki ktore jedyne o czym gadaja to o ich kochanych mezach. A wystarczyc powiedziec cos od siebie ze np taki typ faceta mi nie odpowiada to zaraz napaday ze wybredna jestem i mam wygorowane wymagania. Jesli chce gdzies pojechac, pojsc na zorganizowana impreze - zaproszenie minimum dla dwoch osob. A jak sie czlowiek stawi sam to patrza jak na tredowatego.

Gość katarszyna ze szczecina
alez pie....lenie z ta dyskryminacja.sami sie zle czujecie single i sie doszukujecie niewiadomo czego.