Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agniesia 23

laktator - ktory najlepszy??

Polecane posty

Gość Agniesia 23

chcialabym sie zaopatrzyc w laktator i za bardzo nie wiem ktory wybrac?

Ja miałam medela electric i z czystym sumieniem mogę ci go polecić! Ładnie ściaga mleko i nie powstają żadne zastoje. Drogi co prawda, ale naprawdę warto! :)

Odradzam za to laktator canpola, taki z gruszką do pompowania. Pompował mąż i po kilku tyg. myślał, że mu ręce odpadną :( Poza tym miałam od niego aż 4 zapalenia piersi!!! Na szczęście dobra położna polecila mi medelę i wszystkie problemy jak ręką odjął. :)

ja mam reczny z Chicco i moge go wyrzucić bo nic nie ciągnie,za to elektryczny super,w 10 min miałam 70ml tylko bolało :-) Canpol też dobry :-) no i oczywiście najlepszy Avent-w szpitalu go stosowalam ale to był ten z dużych-maszyna :-) tylko że to już koszt.

Gość moge sprzedać
ja mam używalam tylko raz laktator elektr. Baby Ono z wkladkami laktacyjnymi za 100zl sprzedam a kupilam za 170!!!

Gość moge sprzedać
ja mam używalam tylko raz laktator elektr. Baby Ono z wkladkami laktacyjnymi za 100zl sprzedam a kupilam za 170!!!

Gość moge sprzedać

a jakie ciemne długie włoski,mój niestety blondasek po tatusiu :-) ale to nieważne :-) zdrowe i silne dzieciątko :-)