Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megi2442

Pierwsze ruchy i strach o Malenstwo

Polecane posty

Uciekam, koniec na dzisiaj. Musze zajac sie Mezusiem, bo inaczej bedzie zazdrosny. Pozdrawiam!!!

hej Meggi! A skad z Polski jestes?/ bo ja z okolic lodzi! to dobrze ze teraz jest oki i oby tak do samego konca!!! ja dzisiaj robilam z mezem przemeblowanie w domku i zrobilo nam sie takie super miejsce dla dzidziusia:) a ty pisalas ze to synus tak?? ja jeszcze nie wiem co bedzie ale am cicha nadzieje ze to bedzie dziewczynka:) ale oczywiscie chlopczyk tez bedzie super ale wolalabym dziewczynke bede wiedziala 19 listopada ale to bedzie zwykle USG wiec jak sie dzidzia odwroci to lipa:( no ale jak cos to na 100% bedziemy wiedziec 4 grudnia bo na USG 3D jade to tam cala dzidzie dookola widac wiec najwyzej wtedy sie dowiemy:) oki ja zmykam teraz milej nocki odezwij sie jutro papapapa

Czesc!!! Ja jestem z Krakowa. Powiedz mi ile kosztuje w polsce takie usg 3D. Tutaj pytalam wczoraj i powiedzieli mi, ze 200 euro. Bardzo chcialabym isc na takie badanie ale nie wiem czy nie zrobie taniej w polsce. Pozdrawiam!!!

meggi takie badanie w lodzi w prywatnej klinice kosztuje 150zl tzn to pierwsze mnie tyle kosztowalo a teraz to drugie w 22 tc bedzie kosztowalo 220zl bo jest bardziej precyzyjne i trwa ok 30min a to pierwsze trwalo 10min. dostaje sie plyte z calym badaniem no i biciem serca dziecka jak rowniez zdjecia dzidziusia!

meggi! pewnie wszystko widac super! tylko wiadomo takie nieksztaltne bylo no bo to byl 12tc wiec sama wiesz jak yaka dzidzia wyglada:P ale teraz jak juz bedzie 22tc to napewno bedzie inaczej wygladalo no i ma byc dluzej wiec chyba inne bedzie. A moj maz to byl tak zafascynowany biciem serduszka ze chyba sobie to 100 razy puszczal:) a co u ciebie?? jak samopoczucie?? u mnie jak narazie oki ale martwie sie troche bo juz zaczelam 19tc a jeszcze nie czuje ruchow:( tak na to czekam bardzo!!!! ale 15 listopada ide do lekarza to najwyzej cos mi powie jakby do tego czasu nic sie nie dzialo!!!

Czesc!!! Nic sie nie martw tym brakiem ruchow. Zobaczysz jak Cie zacznie kopac to niekiedy bedziesz miala dosc. Mi Mały jak czas przywali to potrafi zabolec. Ja pierwsze ruchy poczulam w 19 tygodniu. Pozniej mialam takie dni, ze wogole nie czulam. Dzidzia ma teraz duzo miejsca ale zobaczysz za nie dlugo jakie to fantastyczne uczucie. Przed wczoraj moj Maz pukal do brzucha a Maly oddawal mu w to samo miejsce kopniakiem. Czuje sie dobrze, wogole dobrze mi z ta ciążą. Jedynie to na nowo zaczęly mi się drzemki i własnie zaraz zmykam do wyrka. Buziaczki!!!

meggi moj maz tez przyklada ucho do brzucha i mowi.... halo tata mowi jest tam kto... smiac mi sie chce ale nasza dzidzia nie odpowiada:( no nic mam nadzieje ze juz niedlugo. mi narazie drzemki przeszly nie sypiam w dzien ale musze przyznac ze szybciej sie mecze i jestem leniuszkiem:P ide herbatki sobie zrobic buzka👄

Moj tez tak robi a maly kopie wtedy. Mnie za to drzemki sie zaczely od paru dni. Spie jak bobr. DZIEWCZYNY BARDZO WAS PROSZE ZAGLADNIJCIE NA TOPIK \"PROSZE O POMOC!!!\"